Електронний каталог
бактеріальні закваски
Документи:
- Асауляк, А. В. Моніторинг бактеріальних заквасок для колбасного виробництва [Текст] / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 2 (11). – С. 69-71.
- Функциональный ацидофильный продукт на основе растительных компонентов [Текст] / Е. А. Бывайлова, В. В. Крючкова, Г. Д. Фирсова, А. В. Черкашин // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 11. – С. 54-55.
- Состояние фагового фона на отечественных молочных предприятиях [Текст] / В. И. Ганина, И. Р. Волкова, Л. В. Калинина, Л. Б. Борисова // Молочная промышленность. – М., 2005. – № 10. – С. 20-21.
- Минко, Т. Сырное дело. Сычужное свертывание молока [Текст] / Т. Минко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 6. – С. 12-17.
- Невская, Е. В. Исследование антимикробных свойств молочнокислых бактерий, применяемых в хлебнопечении для приготовления заквасок [Текст] / Е. В. Невская // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 2. – С. 44-46.
- Павлюченко, Ю. П. Дослідження залежності вологозв'язуючих та структурно-механічних властивостей солоної яловичини від концентрації бактеріальної закваски ДНМ-1 [Текст] / Ю. П. Павлюченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.94-100.
- Павлюченко, Ю. П. Дослідження антимікробної дії та можливості розвитку бактеріальної закваски ДНМ-1 у несприятливих умовах [Текст] / Ю. П. Павлюченко, В. Ю. Міцик // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.101-104.
- Потемська, О. та ін. Заквашувальна культура для ряжанки [Текст] / О. та ін. Потемська // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.25-27.
- Рябченко, Н. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 32-33.
- Рябченко, Н. Бактеріальні закваски для виготовлення сирів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 6 (103). – C. 24-27.
- Соколова, О. В. Кисломолочный продукт для здорового питания [Текст] / О. В. Соколова, В. Ф. Семенихина // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 11. – С. 52-53.
|