Електронний каталог
Л80-9 Товароведение пищевых продуктов.Товарознавство харчових продуктів
Підтеми:
Документи:
- Activity report (1997-98) of COST actions in the domain of food sciences and technology [Текст] / European Commission; European cooperation in the field of scientific and technical research; Edit. by Francisca Serra. – Luxembourg : Directorate-General Research, 1999. – 91 p. – ISBN 92-828-7722-1.
- Consumer rights protection[Text] [Текст] = Захист прав споживачів : curriculum and syllabus / авт. Н.В. Притульська, Д.П. Антюшко; KNUTE, Каф. тов-ва управлін. безпечністю та якістю. – 90/16[замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 22 p. – 23,00.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Алкогольные напитки [Текст] : Методы идентификации и определения содержания синтетических красителей / Стандарт отрасли.ОСТ 10 298-2002. – М. : Минсельхоз России, 2002. – 27с. – 63.51.
- Безпечність товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 203/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 24,00.
- Биохимия хранения картофеля,овощей и плодов [Текст] / АН СССР,ин-т биохимии;Отв. ред.В.Л.Кретович,Е.Г.Салькова. – М. : Наука, 1990. – 184с. – ISBN 5-02-004061-4 : 2.70.
- Вопросы товароведения продовольственных и непродовольственных товаров [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торг.СССР;ВНИИЭТСУ. – М. : ВНИИЭТСУ, 1974. – 108с. – 0.50.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 830/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 18 c. – 14,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань курсу "Експертиза тоарів" для контролю знань студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" ОКР "спеціаліст" денної форми навчання / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 914/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 54 с. – 15,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.С.О.Белінська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – Бібліогр.:С.84-85. – 11.06.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма : ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 75/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : збірник тестових завдань курсу "Експертиза тоарів" для контролю знань студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" ОКР "спеціаліст" денної форми навчання / уклад. С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 789/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 54 с. – 5,62.
- Експертиза товарів [Текст] : лабораторний практикум (розділ "Експертиза продовольчих товарів") для студентів товарознавчих спеціальностей / уклад.: С.О. Белінська, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 880/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 76 с. – 5,72.
- Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.Л. Романенко, С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 457/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 56 с. – 5,48.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза продовольчих товарів" [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. С.О. Белінська, О.Л. Романенко. – 89/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 74 c. – 7,83.
- Експертиза товарів. Модуль "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 175/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 94 c. – 21,00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с.106-108. – 33.00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 966/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 74 c. – 22,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 528/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 74 c. – 23.00.
- Збірник задач з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП та ОФФ денної форми навчання / укл.: В.В.Ващенко, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 707/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 20 c. – 1.58.
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Збірник тестових завдань з курсу "Основи товарознавства" [Текст] : розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" / уклад. В.В.Ващенко, Н.С.Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 742/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 37с. – 2.23.
- Ідентифікація товарів [Текст] : програма та робоча програма дисципліни для студентів напрямів підготовки "Торгівля" , "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад. Н.В.Притульська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 661/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 3.32.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 468 с. – ISBN 978-966-405-323-2 : 60.00; 18.87.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1 / ред. ко. : О.І. Черевко (відп. ред.), Л.М. Янчева, О.І. Черевко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 450 с. – ISBN 978-966-405-360-7 : 30.00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. І.В. Гончарова, ; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" ОКР "магістр" / авт. С.О. Белінська ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 912/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів т апослуг" ОКР "магістр" / уклад. С.О. Белінська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 883/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 6.41.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. О.В.Сидоренко; Каф.товарознавства та експертизи прод.товарів. – 573/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 с. – 5.80.
- Лабораторний практикум з курсу "Сенсорний аналіз" [Текст] [Текст] : для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / авт. О.В.Сидоренко; КНТЕУ, Каф.товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 67/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 с. – 15,00.
- Лабораторний практикум з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] / уклад.: В.Ф. Шкарупа, Ю.П.Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 652/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 112 с. – 4.92.
- Методические рекомендации по хранению плодов,овощей и винограда [Текст] : Организация и проведение исследований / Под ред. С.Ю.Дженеева,В.И.Иванченко. – Ялта : Ин-т винограда и вина "Магарач", 1998. – 152с. – 2.20.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП з фахів 7.05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг", 7.05010802 "Рекламний бізнес", 7.050.13 "Комерційна діяльність" денної форми навчання / укл.: В.П.Вербій, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 706/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 23 c. – 1.62.
- Методичні вказівки до вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, В.Ю.Міцик, Є.О.Хмельницький; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 269/93 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1993. – 21 с. – 1,00.
- Методичні вказівки щодо вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Н.Г.Салухіна, Л.С.Кириченко, О.Л.Романенко.; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 231/94 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1994. – 28 с. – 1,00.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" / уклад. В.Ф.Шкарупа; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 278/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 с. – 2.49.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денного відділення товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 30 с. – 2.90.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів денного навчання товарознавчого факультету із спеціальностей: 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. В.Ф.Шкарупа ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 377/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 33 с. – 3.30.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" [Текст] : для студентів факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 735/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 21 с. – 3,15.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" курсу "Експертиза товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету ОКР "спеціаліст" денної форми навчання спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укалд. С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 837/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 33 с. – 3,64.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" [Текст] : Для студентів спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" і 6.050303,8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Уклад.Ю.П.Павлюченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 99с. – 11.24.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Основи екології і безпеки товарів народного споживання (ТНС) [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної та заочної форм навчання / Уклад.В.Ф.Шкарупа. – К. : КНТЕУ, 2003. – 139с. – 13.06.
- Основи екології та безпеки товарів народного споживання [Текст] : тести для контролю знань студентів зі спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 6.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / уклад. В.Ф. Шкарупа; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 186/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 6,78.
1
2
3
4
5
6
7
8
|