Електронний каталог
Л814 Физико-химические процессы.Фізико-хімічні процеси
Підтеми:
Документи:
- Рассмотрим более подробно химические процессы, которые происходят во время приготовления хлебобулочных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 10 (107). – C. 36-40.
- Spectroscopy and photophysics of flavin related compounds [Текст] : Riboflavin and its derivatives. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / E. Sikorska, I. Khmelinskii, A. Komasa [et al.] // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 624-628.
- Асланова, М. С. Физико-химические показатели новых помологических сортов плодов граната и их изменения при хранении в МТС [Текст] / М. С. Асланова, М. А. Магерранов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 4 (17). – С. 54-58.
- Баль-Прилипко, Л. В. Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 2 (142). – С. 10-12.
- Боровков, С. О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Боровков С. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, міробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДОНУЕІТ, 2010. – 20с.
- Голуб, Б. Молочная культура. Динамика физико-химических показателей синбиотических ферментированных молочных продуктов при хранении [Текст] / Б. Голуб, С. Даниленкео, А. Рудавская // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 9 (29). – С. 20-22.
- Дячок, В. В. Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра екон.наук / Дячок В. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 41с.
- Евдокимова, О. Экстракты растительного сырья. Как их лучше извлекать [Текст] / О. Евдокимова, Ю. Седов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 24-25.
- Запорожець, Ю. В. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механичних коливань у пивоварному виробництві [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Запорожець Ю. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 22с.
- Кравченко, М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур [Текст] / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 138-147.
- Круглова, О. С. Формування споживних властивостей нових видів паковання для фруктових та овочевих паст і соусів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Круглова О. С. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 20 с.
- Малета, Б. В. Підвищення ефективності масообміну в колонних апаратах з циклічним рухом фаз [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малета Б. В. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Мисюра, Т. Г. Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Мисюра Т. Г. ; 05.018.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 22с.
- Олійник, С. І. Особливості приготування галузевих стандартних зразків для контролювання якості зерна [Текст] / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 4. – С. 62-66.
- Рубанка, К. В. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Рубанка К. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Седакова, В. А. Технология производства пектина из сушеных выжимок яблок с использованием механотермической активации процесса гидролиза протопектина.Методы контроля качества пектина [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Седакова В. А. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – Могилёв : МГУП, 2007. – 25с.
- Семак, Т. Физико-химические показатели доброкачественности хлеба [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 33-34.
- Слива, Ю. В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Слива Ю. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Соколов, С. А. Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Соколов С. А. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 40 с.
- Шаповаленко, О. І. Дослідження фізико-хімічних показників насіння соняшника за роками врожайності [Текст] / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевникова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 2. – С. 49-50.
|