Електронний каталог
Л94-9 Товароведение рыбы и рыбных продуктов.Товарознавство риби та рибних продуктів
Документи:
- Риба і рибні товари [Текст] : Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 64с. – 7.50.
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] / Авт.-сост.М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : ПрофиКС, 2002. – 206с. – ISBN 5-901943-02-3 : 48.60;53.50.
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
- Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 65с. : табл. – Бібліогр.:с.64-65. – 6.93.
- Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Товарознавство риби та рибних продуктів" / уклад. О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 438/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 35 с. – 4,36.
- Товарознавство риби та рибних продуктів [Текст] : робоча програма розділу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. О.В. Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 979/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 16 с. – 13,26.
- Товарознавство риби та рибних товарів [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи / Каф. товарозн. та експ. харчових прод.; уклад. О.В. Сидоренко. – 78/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,40.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Товарознавство. Риба та рибні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.В. Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 464/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 c. – 11,00.
- Товарознавство. Риба і рибні продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.: с.64-65. – 9.52.
- Товарознавство. Риба та рибні товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. О.В. Сидоренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 921/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 38 c. – 15,00.
- Mitsui, M. Recommoditization of a traditional fish sauce [Текст]. Part I : Sciences concerning quality of life / M. Mitsui // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 26-32.
- Sydorenko, O. Ecotechnologies in the general system of foodstuffs total quality management in Ukraine [Текст] / O. Sydorenko, L. Berbenets ; Science of Commodities and Foodstuffs Examination Chair, Kyiv National Trade and Economics University // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 233-238.
- Sydorenko, O. Optimization of nutritious value of functional foodstuffs [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / O. Sydorenko, L. Berbenets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 825-829.
- Sydorenko, O. Modeling of biologically valuable foodstuffs with predictable complex of positive properties [Text] [Текст] / O. Sydorenko, L. Berbenets, R. Moskalyuk // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 584-579.
- Технология продуктов из гидробионтов [Текст] : Учебник для студентов вузов / С. А. Артюхова, В. Д. Богданов, В. М. Дацун, Э. Н. Ким ; Под ред. Т.М.Сафроновой,В.И.Шендерюка. – М. : Колос, 2001. – 496с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высш. учеб. заведений). – ISBN 5-10-003262-6 : 57.80;68.00.
- Бакзевич, Д. Д. Товароведение рыбы и рыбных товаров [Текст] : Учебник для вузов / Д. Д. Бакзевич. – М. : Экономика, 1967. – 240с. – 0.71.
- Березин, Н. Т. Пищевое использование рыбы и морепродуктов [Текст] / Н. Т. Березин. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 56с. – 0.18.
- Быкова, В. М. Справочник по холодильной обработке рыбы [Текст] / В. М. Быкова, З. И. Белова. – М. : Агропромиздат, 1986. – 208с. – 1.30.
- Васюкова, А. Т. Рыбные фарши с растительными наполнителями [Текст] / А. Т. Васюкова, С. И. Алымов, А. И. Ноженко. – К. : Инкос, 2005. – 156с. – ISBN 966-8347-24-2 : 16.00.
- Габриэльянц, М. А. Товароведение мясных и рыбных товаров [Текст] : Учебник для вузов / М. А. Габриэльянц, А. П. Козлов. – М. : Экономика, 1981. – 408с. – 1.30.
- Габриэльянц, М. А. Товароведение мясных и рыбных товаров [Текст] : Учебник для вузов / М. А. Габриэльянц, А. П. Козлов. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1986. – 408с. – 1.30.
- Горфункель, И. И. Товароведение мясных, рыбных, молочных и жировых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / И. И. Горфункель, В. С. Кононова, В. Д. Крайнюков. – М. : Экономика, 1980. – 328с. – 1.00.
- Горфункель, И. И. Товароведение мясных, рыбных, молочных и жировых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / И. И. Горфункель, В. С. Кононова, В. Д. Крайнюков. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 288с. – 0.95.
- Данилов, М. М. Товароведение рыбы и рыбных товаров [Текст] : Учебник для товароведческих факультетов торговых вузов / М. М. Данилов, Ф. М. Пуриков, Н. Ф. Харенко. – М. : Экономика, 1975. – 254с. – 0.62.
- Дончевська, Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дончевська Р. С. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 с.
- Дончевська, Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Дончевська Р. С. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. О.В.Сидоренко. – Київ, 2011. – 239 с. – (КНТЕУ).
- Ефимов, А. Рыба и морепродукты [Текст] / А. Ефимов, В. Ковалев, Т. Шарова. – М. : Ресторанные ведомости, 2004. – 248с. – (Библиотека шеф-повара). – ISBN 5-98176-003-6 : 116.58.
- Задорожний, І. М. Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні продукти [Текст] : Підручник / І. М. Задорожний, І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – Л. : Коопосвіта, 2000. – 319с. – ISBN 966-7478-25-4 : 12.50.
- Іванюта, А. О. Споживні властивості структуроутвоювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Іванюта А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 20 с.
- Іванюта, А. О. Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Іванюта А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. О.В. Сидоренко. – Київ, 2014. – 218 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 200-218.
- Козлов, А. П. Новое в товароведении рыбных товаров (морепродукты) [Текст] : Лекция / А. П. Козлов ; Мин. торг. УССР;Донецкий ин-т сов. торг. – Донецк : ДИСТ, 1975. – 20с. – 0.15.
- Козлова, С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищенної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Козлова С. Л. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. Т.К. Лебська. – Київ, 2012. – 169 с. – (НУБІПУ). – Бібліогр.: с. 146-169 . - Дод.
- Козлова, С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищенної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Козлова С. Л. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. Т.К. Лебська. – Київ, 2012. – 20 с.
- Кононенко, И. Е. Товароведение мясо-рыбных и гастрономических товаров [Текст] : Учебник для товароведческих отделений советской торговли / И. Е. Кононенко, В. Б. Тылкин. – К. : Вища школа, 1976. – 448с. – 1.25.
- Кононенко, И. Е. Товароведение мясо-рыбных и гастрономических товаров [Текст] : Учебник для товароведн.отд.техн.сов.торговли / И. Е. Кононенко, В. Б. Тылкин. – 2-е изд.,перераб. и доп. – К. : Вища школа, 1984. – 440с. – 1.30.
- Михайлова, Н. Ф. Совершенствование способов холодильной обработки и хранения рыбы [Текст] / Н. Ф. Михайлова, Е. М. Родин. – М. : Агропромиздат, 1987. – 208с. – 0.85.
- Никитин, Б. П. Предупреждение и устранение пороков рыбных продуктов [Текст] / Б. П. Никитин. – 3-е изд.,доп. и перераб. – М. : Легкая и пищ. пром., 1981. – 264с. – (Качество и ассортимент). – 0.80.
- Никитин, Б. П. Предупреждение и устранение пороков рыбных продуктов [Текст] / Б. П. Никитин. – 2-е изд.,доп. и перераб. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 244с. – 0.81.
- Парфентьева, Т. Р. Мясные и рыбные товары:(Товароведение) [Текст] : Учебник для ПТУ / Т. Р. Парфентьева, З. А. Стародубцева. – М. : Экономика, 1979. – 240с. – 0.55.
- Парфентьева, Т. Р. Мясные и рыбные товары: (Товароведение) [Текст] : Учебник для проф.-техн.уч-щ. / Т. Р. Парфентьева, З. А. Стародубцева. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1984. – 264с. – 0.65.
- Парфентьева, Т. Р. Мясные и рыбные товары,овощи и фрукты [Текст] : (Товароведение);Учебник для проф.-техн.уч-щ. / Т. Р. Парфентьева, З. А. Стародубцева. – М. : Экономика, 1989. – 271с. – ISBN 5-282-00330-9 : 0.65.
- Сафронова, Т. М. Сырье и материалы рыбной промышленности [Текст] / Т. М. Сафронова. – М. : Агропромиздат, 1991. – 191с. – (Учебники и учеб.пособия для студентов высш.учеб.заведений). – ISBN 5-10-002340-6 : 0.45.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12 - товарознавство; наук. консультант Н.Я. Орлова. – Київ, 2009. – 327 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 292-327. - Дод.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12- товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 37 с.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : додаток до дис...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12-товарознавство; наук.консультант Н.Я. Орлова. – Київ, 2009. – с. – (КНТЕУ).
- Сидоренко, О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] [Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – ISBN 966-629-200-9 : 32.04.
- Хмельницкий, Е. А. Новое в товароведении рыбы и рыбных продуктов [Текст] : Учеб.пособие / Е. А. Хмельницкий. – К. : КТЭИ, 1980. – 36с. – 0.05.
- Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : Учебник для студ.торг.вузов / В. В. Шевченко, И. А. Ермилова, А. А. Вытовтов, В. А. Герасимова. – М. : ИНФРА-М, 2001. – 544с. – (Высшее образование). – ISBN 5-86225-780-2 : 31.26;24.00;32,00.
- Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : Учебник для студентов торговых вузов / В. В. Шевченко, И. А. Ермилова, А. А. Вытовтов, В. А. Герасимова. – М. : ИНФРА-М, 2003. – 544с. – (Высшее образование). – ISBN 5-86225-780-2 : 31.32.
1
2
|