Електронний каталог
Л961 Производство растительных консервов.Виробництво рослинних консервів
Документи:
- Предпочитаемая в Украине плодоовощная консервация [Текст] // Продукты питания. – К., 2004. – №1. – С.14-15.
- Cichon, Z. Safeness of applied coating to cans predestinated to processed fruits [Текст] / Z. Cichon, M. Cichon // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 82-89.
- Аминов, М.С. и др. Дикорастущие плоды и ягоды Дагестана в консервном производстве [Текст] / М.С. и др. Аминов // Пищевая промышленность. – 1997, 1997. – №8. – С.60-61.
- Баля, Л. В. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Баля Л. В. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 19 с.
- Бочковський, А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бочковський А. П. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 20с.
- Буланша, Н. А. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Буланша Н. А. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Бут, О. Не всегда в целости, но в сохранности. Украинский рынок плодоовощной консервации [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – К., 2007. – № 1. – С. 22-26.
- Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции [Текст] / А. Ф. Загибалов, А. С. Зверькова, А. А. Титова, Б. Л. Флауменбаум. – М. : Агропромиздат, 1992. – 352с. – (Учебники и учеб.пособия для учащихся техникумов). – ISBN 5-10-000911-Х : 3.90.
- Іващенко, К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Іващенко К. Ю. ; 05.18.13- технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Кузнецова, К. Д. Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кузнецова К. Д. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.Я. Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 281 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-178. - Дод.
- Лихолоб, Н. Планета Тутти-Фрутти: Украинский рынок фруктовых консервов [Текст] / Н. Лихолоб // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2005. – №6. – С.94-99.
- Нагорний, О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Нагорний О. Ю. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Петренко, П. И. Консервы домашнего приготовления [Текст] / П. И. Петренко. – 3-е изд. – К. : Техника, 1990. – 208с. – ISBN 5-335-00350-2 : 1.20.
- Петренко, П. И. Консервы домашнего приготовления [Текст] / П. И. Петренко. – 2-е изд. – К. : Техника, 1989. – 208с. – ISBN 5-335-00350-2 : 1.20.
- Петрович, О. Каждому овощу - свой лидер: Рынок плодоовощной консервации [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2004. – №1. – С.8-11.
- Петрович, О. Обязательный аксессуар любых консервов: Состояние украинского рынка тары для плодоовощных консервов [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2004. – №1. – С.12-13.
- Причко, Т. Г. Плоды граната как сырье для консервов функционального назначения [Текст] / Т. Г. Причко, Л. Д. Чалая, М. С. Абдулкадыров // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 11. – С. 50-51.
- Рейад, Ш. А. Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Рейад Ш. А. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 18с.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Семенов, О. М. Удосконалення процесів пастерізаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Семенов О. М. ; 05.1812-процеси та обладання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2011. – 21 с.
- Складчиков, В. Вариации спроса. Потребление консервированой плодоовощной продукции [Текст] / В. Складчиков // Мир продуктов. – Київ, 2009. – № 10 (59). – С. 22-25.
- Скрипников, Ю. Г. Прогрессивная технология хранения и переработки плодов и овощей [Текст] / Ю. Г. Скрипников. – М. : Агропромиздат, 1989. – 159с. – (Учеб.пособия для повышения квалификации специалистов). – ISBN 5-10-000617-Х : 0.30.
- Хомич, Г.П.та iнш. Стабiлiзацiя кольору в компотах за допомогаю природних барвникiв [Текст] / Г.П.та iнш. Хомич // Вiсник аграрноi науки. – 1998. – N2. – С.53-54.
- Широков, Е. П. Хранение и переработка плодов и овощей [Текст] / Е. П. Широков, В. И. Полегаев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1989. – 302с. – (Учебники и учеб.пособия для техникумов). – ISBN 5-10-001284-6 : 0.80.
- Щеглов, Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей [Текст] : Учеб.-практ.пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип;Дашков и К, 2002. – 380с. – ISBN 5-94727-006-4;5-944798-012-6 : 60.70;56.54;61.68;34.68.
|