Електронний каталог
лактоза
Документи:
- Гуманізація" молока за участю ГМО-інгредієнтів .Виведення порід корів, які дають молоко з низьким вмістом лактози [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 30-32.
- Гніцевич, В. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки [Текст] / В. Гніцевич, Н. Чикун, Ю. Гончар // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 97-104.
- Гнщевич, В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза [Текст] / В. Гнщевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 105-114.
- Демчук, М. Б. Порівняльні дослідження деяких марок лактози як наповрювачів для прямого пресування таблеток [Текст] / М. Б. Демчук, Т. А. Грошовий, О.М. та ін. Леськів // Фармацевтичний часопис. – Київ, 2021. – № 2. – С. 5-13.
- Казакова, Н. В. Влияние лактозы и продуктов ее гидролиза на физические показатели мороженого [Текст] / Н. В. Казакова, А. А. Творогова, Е. А. Крюковских // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2016. – № 6. – С. 16-18.
- Кочубей-Литвиненко, О. В. Вплив електроіскрового оброблення молочної сироватки на процес часткового перетворення лактози в лактобіонову кислоту [Текст] / О. В. Кочубей-Литвиненко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 40-49.
- Храмцов, А. Г. Феномен лактозы и ее производных [Текст] / А. Г. Храмцов // Молочная промышленность. – М., 2005. – №4. – С.48-50.
- Шах, Н. Сухая сыворотка и гидролизованная лактоза в йогуртах из восстановленного молока [Текст] / Н. Шах // Молочная промышленность. – 2001. – №1. – С.51.
- Юдіна, Т. Харчова та біологічна цінність низьколактозного йогурту на основі сколотин [Текст] / Т. Юдіна, А. Серенко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №1 (49). – С. 107-116.
|