Електронний каталог
Кочерга В.І.
Документи:
- Ділова гра "Ведення технологічного процесу виробництва кулінарної продукції" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організації" спеціалізації 03 "Менеджмент громадського харчування" у рамках дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 34/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 35 с. – 2,98.
- Лабораторний практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи технології продукції громадського харчування" [Текст] / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації громадського харчування. – 839/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 66 с. – 5,41.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Сборник статей молодых ученых [Текст]. Вып.3. Ч.1 / Отв.ред.:В.К.Задорожный,В.И.Кочерга. – К. : КТЭИ, 1970. – 251с. – 0.85.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технологія продуктів харчування [Текст] : робоча програма для студентів напряму "Менеджмент" професійного спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" та 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. В.І. Кочерга; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 627/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 с. – 3,17.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Кочерга, В. І. Дослідження процесу структуроутворення у харчових системах з окарою [Текст] / В. І. Кочерга, Р. А. Расулов // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.52-55.
- Кочерга, В. І. Створення нових десертних виробів на основі окари [Текст] / В. І. Кочерга, Р. А. Расулов // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.29-32.
- Кочерга, В. І. Вплив рецептурних компонентів на якість десертних виробів із пінною структурою [Текст] / В. І. Кочерга, Р. А. Расулов, Г. Я. Онопрієнко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.25-28.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
|