Електронний каталог
Е072 Общая биохимия.Загальна біохімія
Підтеми:
Документи:
- Биохимические основы коньячного производства [Текст] / Отв.ред. И.А,Егоров. – М. : Наука, 1972. – 187с. – 0.82.
- Біохімія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. Б.К Пасальський; Каф. товарознавства та експартизи продовольчих товарів. – 220/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 57 с. – 4,94.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 488/06 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 5,93.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 806/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 с. – 6,92.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 921/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : лабораторний практикум курсу для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 302/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 5,31.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт і самостійного вивчення курсу "Біохімія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / уклад. Б.К. Пасальский; Каф. хімії. – 544/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.
- Методы современной биохимии [Текст] / Отв.ред.:В.Л.Кретович,К.Ф.Шольц. – М. : Наука, 1975. – 176с. – 0.78.
- Новое в зарубежной пищевой промышленности [Текст] : Пер с англ. Том 2 / Под ред.А.Ф.Наместникова. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 456с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.08.
- Химия биологических активных природных соединений (углевод-белковые комплексы,хромопротеиды,липиды,липопротеиды,обмен веществ) [Текст] / Под ред.:Н.А.Преображенского,Р.П.Евстигнеевой. – М. : Химия, 1976. – 546с. – 1.71.
- Skolik, A. Prediction of bitter taste part I: Study on the taste of selected lupin alkaloids [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Skolik, J. Jasiczak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 801-805.
- Химия и биохимия бобовых растений [Текст] / С. К. Арора, К. СэлункД, С. К. Сейте, Н. Р. Редди. – М. : Агропромиздат, 1986. – 336с. – 4.20.
- Булгаков, Н. И. Биохимия солода и пива [Текст] / Н. И. Булгаков. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 489с. : ил. – 1.72.
- Булгаков, Н. И. Биохимия солода и пива [Текст] / Н. И. Булгаков. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 358с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.29.
- Валуйко, Г. Г. Биохимия и технология красных вин [Текст] / Г. Г. Валуйко. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 296с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.00.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 272с. – 0.45.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1984. – 344с. – 1.20.
- Дуденков, А. Я. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / А. Я. Дуденков, Ю. А. Дуденков. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 161с. : ил.,табл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.29.
- Инихов, Г. С. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 317с. : илл.;табл. – 0.65.
- Инихов, Г. С. Методы анализа молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов, Н. П. Брио. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 423с. : илл.;табл. – 1.25.
- Казаков, Е. Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Е. Д. Казаков, В. Л. Кретович. – М. : Колос, 1980. – 319с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). – 1.10.
- Козьмина, Н. П. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1976. – 375с. : илл.,табл. – Библиогр.:С.354-371. – 1.92;4.20.
- Козьмина, Н. П. Биохимия хлебопечения [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 439с. : илл.;табл. – 3.10.
- Колотилова, А. И. Витамины (химия,биохимия и физиологическая роль) [Текст] / А. И. Колотилова, Е. П. Глушанков. – Ленинград : Изд-во Ленинградского университета, 1976. – 248с. – 0.72.
- Коновалов, С. А. Биохимия бродильных производств [Текст] / С. А. Коновалов. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 311с. – 1.24.
- Коновалов, С. А. Биохимия дрожжей [Текст] / С. А. Коновалов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 271с. : илл.;табл. – 3.50.
- Костылев, Э. Ф. Биохимия сырья водного происхождения [Текст] / Э. Ф. Костылев, А. П. Рябошапко. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. – 144с. – 0.30.
- Кретович, В. Л. Биохимия зерна [Текст] / В. Л. Кретович. – М. : Наука, 1981. – 150c. : илл. – (Наука-сельскому хозяйству). – 0.50.
- Кретович, В. Л. Техническая биохимия [Текст] : Учеб.пособие / В. Л. Кретович, Л. В. Метлицкий, М. А. Бокучава ; Под ред.В.Л.Кретовича. – М. : Высшая школа, 1973. – 456с. : илл. – 1.33.
- Крылова, Н. Н. Биохимия мяса [Текст] / Н. Н. Крылова, Ю. Н. Лясковская. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 351с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.92.
- Биохимия [Текст] / Н. Е. Кучеренко, Ю. Д. Бабенюк, А. Н. Васильев, Р. П. Виноградова. – К. : Вища школа, 1988. – 432с. : илл. – ISBN 5-11-000335-1 : 1.30.
- Биохимический справочник [Текст] / Н. Е. Кучеренко, Р. П. Виноградов, А. Р. Литвиненко, Б. А. Цудзевич. – К. : Вища школа, 1979. – 304с. – 1.60.
- Марх, А. Т. Биохимия консервирования плодов и овощей [Текст] / А. Т. Марх. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.34.
- Месхи, А. И. Биохимия мяса,мясопродуктов и птицепродуктов [Текст] / А. И. Месхи. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 280с. – 0.75.
- Метлицкий, Л. В. Биохимия плодов и овощей [Текст] / Л. В. Метлицкий. – М. : Экономика, 1970. – 271с. – 1.68.
- Метлицкий, Л. В. Основы биохимии плодов и овощей [Текст] / Л. В. Метлицкий. – М. : Экономика, 1976. – 349с. – 1,59.
- Наместников, А. Ф. Химия в консервной промышленности [Текст] / А. Ф. Наместников. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 260с. – 1.05.
- Новаковская, С. С. Справочник технолога дрожжевого производства [Текст] / С. С. Новаковская. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 288с. – 1.19.
- Новаковская, С. С. Справочник по производству хлебопекарных дрожжей [Текст] / С. С. Новаковская, Ю. И. Шишацкий. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 375с. – 1.60.
- Нудель, Л. Ш. Микробиология и биохимия вина [Текст] / Л. Ш. Нудель, А. В. Короткевич. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 152с. – 0.30.
- Овчинников, А. И. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / А. И. Овчинников, К. К. Горбатова. – Ленинград : Изд-во Ленингр.ун-та, 1974. – 260с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.67.
- Павловский, П. Е. Биохимия мяса [Текст] / П. Е. Павловский, В. В. Пальмин ; Под ред. А.М.Кузина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 344с. – 0.83.
- Петров, К. П. Методы биохимии растительных продуктов [Текст] / К. П. Петров. – К. : Вища школа, 1978. – 224с. : илл.;табл. – 0.75.
- Покровский, А. А. Роль биохимии в развитии науки о питании [Текст] : Некоторые закономерности ассимиляции пищ.вещ. на уровне клетки и целостного организма / А. А. Покровский. – М. : Наука, 1974. – 126с. : ил.,табл.. – Библиогр. – 0.48.
- Покровский, А. А. Роль биохимии в развитии науки о питании [Текст] : Некоторые закономерности ассимиляции пищ.вещ. на уровне клетки и целостного организма / А. А. Покровский. – М. : Наука, 1974. – 126с. : ил.,табл.. – Библиогр. – 0.48.
- Полинг, С. Витамин С и здоровье [Текст] / С. Полинг ; Пер.с англ.;Отв.ред.В.Н.Букин. – М. : Наука, 1974. – 80с. – 0.26.
- Полинг, С. Витамин С и здоровье [Текст] / С. Полинг ; Пер.с англ.;Отв.ред.В.Н.Букин. – М. : Наука, 1975. – 80с. – 0.26.
- Рейн, Л. М. Технология субпродуктов,эндокринно-ферментного и специального сырья [Текст] / Л. М. Рейн, Е. В. Грицай. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1982. – 184с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.30.
1
2
|