Електронний каталог
технології харчових виробництв
Документи:
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 494 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Авершина, А. С. Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт" [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Авершина А. С. ; 05.18.04 - технологія м'ясн.,молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
- Аветісян, К. В. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Аветісян К. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 23 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт. Ч.2 / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П_П 19-41_22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 123 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Константинова, Л. Л. Сырье рыбной промышленности [Текст] : Учеб. пособие / Л. Л. Константинова, С. Ю. Дубровин. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 240с. – ISBN 50901065-77-8 : 82.02.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Маляренко, Т. В. Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Маляренко Т. В. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 24с.
- Технологии пищевых производств [Текст] : Учебник для студентов вузов / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношина, В. И. Горбатюк ; Под ред А.П.Нечаева. – М. : КолосС, 2005. – 768с. – ISBN 5-10-003813-6 : 167.22.
- Плахотін, В. Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. – К. : ЦНЛ, 2006. – 633с. – ISBN 966-364-175-4 : 32.00.
- Ростовський, В. С. Система технологій харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. – Київ : Кондор, 2008. – 254 с. – Бібліогр.: с. 252-254. – ISBN 978-966-351-080-4 : 25.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич. – 2-е вид.,перероб.та доп. – К. : КНТЕУ, 2005. – 406с. – ISBN 966-629-170-3 : 34.44.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : підруч. для студ. товарозн. ф-тів вищ. навч.закл. / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич. – 2-е вид.,перероб.та допов. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 406с. – ISBN 966-629-170-3 : 52.65.
- Українцева, Ю. С. Розробка технології паст білкових для дитячого харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Українцева Ю. С. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Хвостенко, К. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Хвостенко К. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 23 с.
|