Електронний каталог
стандартизація харчових продуктів
Документи:
- Експертиза та митне оформлення товарів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. закл. вищ. освіти / авт.: А.А. Мазаракі, Н.В. Мережко, Н.В. Калуга та ін.; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 368 с. – (Митна справа). – Бібліогр.: с.338-339. – ISBN 978-966-629-901-0 : 120.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь " магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 393 с. – 125.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 261 с. – 100.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Експертиза та оцінка ювелірних товарів". Ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ,Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 237 с. – 60.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика (відп. ред.),Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 267 с. – 64.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здоб. освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в митній справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч.1 / редкол.: В.А.Осика (відп. ред.) [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 225с. – 60.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 1 / ред.колегія: В.А.Осика ,Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 225с. – 60.00.
- Кондитерські вироби [Текст] : Збірник нормативних документів.ДСТУ...Кондитерське виробництво.Шоколад,печиво,карамель,вафлі,крекер.Гост...конфеты,мармелад,ирис,халва,драже,галеты / Упор.:Я.М.Юзьків,Р.О.Санченко,А.І.Ференц,В.В.Андрощук. – К. : Держстандарт України, 2001. – 271с. – 81.00.
- Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : збірник наук.праць. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 318с. – ISBN 966-7376-50-8 : 10.00.
- Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н.В.Притульська,Г.Б.Рудавська,В.А.Колтунов та ін. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 505с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-309-9 : 44.66.
- Розробка інтегрованої системи управління безпечністю харчових продуктів у роздрібний торгівлі [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н. В. Притульська (кер.НДР), О. В. Рудавський, Ю. М. Мотузка [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ , К-ра товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ, 2012. – 88 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Соціально-економічний розвиток сучасного суспільства [Текст] [Текст] : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів, спеціалістів 12-14 листоп. 2008 р. / Київ. нац. екон. торг. ун-т ; [редкол. : К.Д. Гурова (голова) та ін.]. – Харків : [КНТЕУ; ХТЕІ КНТЕУ], 2008. – 280с. – ISBN 966-629-252-8 : 50.00.
- Стандарт отрасли.Ароматизаторы пищевые [Текст] : Технические условия.ОСТ 10-237-99. – М. : Минсельхозпрод России, 1999. – 47с. – 33.00;36.70.
- Терміни та поняття щодо сертифікації товарів та послуг [Текст] : Для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання / Уклад.:А.А.Самойленко,Н.В.Притульська. – К. : КНТЕУ, 2001. – 38с. – 2.38.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Экспертиза качества маргарина,кулинарных жиров,майонеза,жиров животных топленых пищевых [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Авт.-сост.:М.С.Касторных;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2000. – 66с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 11);5-93399-001-9(серия) : 32.04;32.50;47.00.
- Бровенко, Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Бровенко Т. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.І.І.Тарасенко. – К., 2002. – 116с. – (КНТЕУ).
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : Учебник для нач.проф.образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : ИРПО;Изд.центр "Академия ", 2001. – 300с. – ISBN 5-8222-0108-3(ИРПО);5-7695-0720-9(Изд.центр"Академия") : 25.20.
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : Учебник для нач.проф.образования; Учеб.пособие для сред.проф.образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 300с. – (Профессиональное образование). – 33.12.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Кудряшов, Л. С. Стандартизация,метрология,сертификация в пищевой промышленности [Текст] : Учебник для студентов вузов и техникумов пищевых отраслей / Л. С. Кудряшов, Г. В. Гуринович, Т. В. Рензяева. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 302с. – ISBN 5-94343-020-2 : 96.60;67.20.
- Михальські, Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. – Л. : ПАІС, 2006. – 326с. : табл. – Бібліогр.:С.317-320. – ISBN 996-7651-44-4 : 275,60.
- Притульська, Н. В. Ідентифікація продовольчих товарів:теорія і практика [Текст] [Текст] : Монографія / Н. В. Притульська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 192с. – Бібліогр.:С.182-192. – ISBN 966-629-292-0 : 26,29.
- Титаренко, Л. Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Л. Д. Титаренко, В. А. Павлова, В. Д. Малигіна. – К. : ЦНЛ, 2006. – 189с. – ISBN 966-364-188-6 : 29.50.
- Чепурной, И. П. Идентификация и фальсификация продовольственных товаров [Текст] : Учебник / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 459с. – Библиогр.:С.454-455. – ISBN 5-91131-120-8;9785911311209 : 48.54.
|