Електронний каталог
Класифікатори
Я
якість риборослинних продуктів
Документи:
Сидоренко, О. В.
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] [Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – ISBN 966-629-200-9 : 32.04.
Федорова, Д. В.
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. Технічні науки; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 513 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 479-513.
Федорова, Д. В.
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
Федорова, Д. В.
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. Технічні науки; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'