Електронний каталог
Л865 Мучные кондитерские изделия.Борошняні кондитерські вироби
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Анализ рынка мучных кондитерских изделий [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 9. – С. 21-22.
- Девятьсот восемьдесят пять рецептов тортов, пирожных, десертов для начинающих и профессионалов [Текст] [Текст] / сост. О. Домодедова. – Донецк : БАО, 2002. – 448с. – ISBN 966-548-584-9 : 15.90.
- Доступная альтернатива. Производство мучных кондитерских изделий в 2014 г. [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2015. – № 2 (111). – С. 10-12.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 338 с. – 54.21.
- Какие же пищевые добавки наилучше увеличивают срок хранения мучных кондитерских изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – С. 12-13.
- Лучшие блюда из меда и яблок. Домашние ликеры и наливки [Текст] [Текст]. – Москва : Контэнт, 2012. – 255 с. : ил. – ISBN 978-5-91906-269-1 : 274.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.1 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2008. – 124с. – 30.00.
- Оформление мучных кондитерских изделий [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2010. – № 5. – С. 24-25.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.,які здобувають освіт.ступінь "магістр" спец."Технології в ресторан. госп-ві" / редкол.: М.Ф. Кравченко, О.П.Вітряк (відп.ред.). – Київ : КНТЕУ, 2016. – 249 с. – 105.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа". ч.1 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 155 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 261 с. – 69.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч., які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа", "Курорт. справа". ч.3 / редкол.: Т.І. Ткаченко (відп. ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 293 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.ступінь "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа", "Курорт. справа". ч.1 / редкол.: О.П.Вітряк (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 439 с. – 120.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт. ступінь "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел.-ресторан. справа", "Курорт.справа". ч.2 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Д.В. Федорова. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 281 с. – 84.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.ден. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технологія харчування". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко (відп.ред.),Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 183с. – 50.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". Ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 333 с. – 50.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний, М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 322 с. – 80.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 215 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний , М.Ф. Кравченко(відп. ред), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 254 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 126 с. – 55.00.
- Сколько мы "весим"? Рынок мучных кондитерских изделий: 2015 [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 4. – С. 16-17.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. – Суми : Університетська книга, 2009. – 464с. : іл. – Бібліогр.:с.461-463. – ISBN 978-966-680-437-5 : 65.00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Розділ "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" / авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 860/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, М.Ю. Криворучко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 445/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 90 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Абрамова, А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Абрамова А. Г. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Андреенков, В. А. Пирожки печеные. Новая нормативная документация для предприятий общественного питания России [Текст] / В. А. Андреенков, Л. В. Алехина // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2012. – № 4. – С. 32-34.
- Антоненко, А. В. Борошно з пророщеного зерна вівса як основа для борошняних кондитерських виробів [Текст] / А. В. Антоненко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 10. – С. 60-62.
- Будникова, А. Способы производства вафельного листа [Текст] / А. Будникова, Г. Гуркева, Л. Николаева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 34-35.
- Букшина, Л. С. Особенности технологии производства мучных кондитерских изделий из слоеного теста на предприятиях малой промышленности [Текст] / Л. С. Букшина, В. И. Оболкина // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 3 (122). – С. 16-18.
- Бурлова, И. А. Технологичность и функциональность маргаринов - гарантия качества мучных кондитерских изделий [Текст] / И. А. Бурлова, О. А. Зотова, Т. А. Духу // Кондитерское производство. – Москва, 2012. – № 1. – С. 12-13.
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] [Текст] : учеб. для нач. проф. образования / Н. Г. Бутейкис. – 11-е изд., испр. – Москва : Академия, 2012. – 335 с. : ил. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.: с. 331. – ISBN 978-5-7695-8751-1 : 236.00.
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] [Текст] : учеб. для нач. проф. образования / Н. Г. Бутейкис. – 12-е изд., стер. – Москва : Академия, 2012. – 335 с. : ил. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.: с. 331. – ISBN 978-5-7695-9483-0 : 236.00.
- Васькина, В. А. Сахарозаменители в технологии производства вафельных листов [Текст] / В. А. Васькина, Т. Ю. Фролова // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 2. – С. 14-15.
- Воробьева, В. М. Оптимизация микронутриентного состава мучных кондитерских изделий [Текст] / В. М. Воробьева, И. С. Воробьева, А.А. и др. Кочеткова // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 3. – С.74-77.
- Гагарина, А. Fortune cookies (печенье удачи) [Текст] / А. Гагарина // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 10-15.
- Горбань, Н. Натуральный зефир - лакомство уникальное [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2010. – № 11 (72). – С. 41.
- Горяйнова, Ю. А. Разработка технологии изделий из песочного теста с использованием черноплодной рябины [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Горяйнова Ю. А. ; 05.18.16 - технология продуктов питания. – Харків : ХГУПиТ, 2003. – 20 с.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : дис. ...канд.екон.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Т.М.Лозова. – Київ, 2010. – 308 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 278-308 . - Дод.
- Давидович, О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Давидович О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 24с.
- Давидович, О. Я. Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 20-21.
- Давыдова, Р. Выпечка Германии [Текст] / Р. Давыдова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 3 (111). – С. 17-19.
- Даценко, О. Наиболее ефективная технология приготовления кексов [Текст] / О. Даценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 23-26.
- Демічковська, М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Демічковська М. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2013. – 190 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 168-190.- Дод.
- Демічковська, М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Демічковська М. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ, 2013. – 21 с.
- Дорохович, А. М. Печенье: группы, рецепты, ингредиенты [Текст] / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 8 (94). – С. 38-40.
1
2
3
|