Електронний каталог
Л924 Производство мясных полуфабрикатов.Виробництво м`ясних напівфабрикатів
Документи:
- Вкусно, быстро, и удобно! Украинский рынок вареников и пельменей [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 4. – С. 22-24.
- Веретов, Л. А. Идентификация термического состояния мясного сырья [Текст] / Л. А. Веретов // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – №5. – С. 38-39.
- Веретов, Л. А. Технологии переработки замороженного мясного сырья [Текст] / Л. А. Веретов // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – №4. – С. 38-39.
- Гередчук, А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Гередчук А. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 22 с.
- Гніцевич, В. Властивості м'ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом [Текст] / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 184-193.
- Кишенько, И. И. Использование криопротекторов в технологии мясных замороженных полуфабрикатов [Текст] / И. И. Кишенько, Ю. П. Крыжова, А. И. Скачко // Мясной бизнес. – Київ, 2016. – № 8. – С. 30-34.
- Літвінова, І. О. Продовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Літвінова І. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Максименко, А. Є. Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Максименко А. Є. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
- Янчева, М. О. Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра. техн.наук / Янчева М. О. ; 05.18.04- технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 40 с.
|