Електронний каталог
Л80-13 Биохимиия пищевых производств.Пищевая биотехнология.Біохімія харчових виробництв.Харчова біотехнологія
Документи:
- Витол, И. С. Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов [Текст] / И. С. Витол, Е. П. Мелешкина, Р.Х. и др. Кондроков // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 2. – С. 30-32.
- Іжевська, О. П. Дослідження впливу шроту насіння льону на перебіг мікробіологічних та біохімічних процесів у пшеничному тесті [Текст] / О. П. Іжевська // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 2. – С. 38-43.
- Харчова біотехнологія [Текст] [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Ліра-К, 2016. – 408 с. – Бібілогр.: с. 391-401. – ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00.
|