Електронний каталог
Л80-1 Теоретические основы пищевых производств.Исследования.Теоретичні основи харчових виробництв.Дослідження
Підтеми:
Документи:
- Activity report (1997-98) of COST actions in the domain of food sciences and technology [Текст] / European Commission; European cooperation in the field of scientific and technical research; Edit. by Francisca Serra. – Luxembourg : Directorate-General Research, 1999. – 91 p. – ISBN 92-828-7722-1.
- Алкогольные напитки [Текст] : Методы идентификации и определения содержания синтетических красителей / Стандарт отрасли.ОСТ 10 298-2002. – М. : Минсельхоз России, 2002. – 27с. – 63.51.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 88с. : табл. – Бібліогр.:88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 88с. : табл. – Бібліогр.: с. 88. – 12.40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 10.11.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцiй / уклад. Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 9.89.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 73с. : табл. – Бібліогр.:С.72-73. – 3.00.
- Ділова гра "Ведення технологічного процесу виробництва кулінарної продукції" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організації" спеціалізації 03 "Менеджмент громадського харчування" у рамках дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 34/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 35 с. – 2,98.
- Ділові ігри з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу денної форми навчання зі спеціальності 6.091711 "Технологія харчування", спеціалізація 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та бізнес" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології і організації громадського харчування. – 581/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 15 с. – 1,75.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.С.О.Белінська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – Бібліогр.:С.84-85. – 11.06.
- Експрес-методи визначення якості товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 348/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 10,00.
- Експрес-методи оцінки якості та безпечності товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства , управління безпечністю та якість. – 654/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 с. – 17,00.
- Експрес-методи оцінки якості та безпечності товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства , управління безпечністю та якістю. – 754/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 с. – 15,00.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : методичні вказівки до виконання курсових робіт для студентів товарознавчого факультету / уклад. В.П. Вербій, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 45/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 2,40.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної форми навчання / уклад. В.П.Вербій; Каф.товарознавства та експертизи прод.товарів. – 706/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 с. – 3.17.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Комбіновані харчові продукти [Текст] : Конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська,О.В.Дядечко. – К. : КДТЕУ, 1995. – 45с. – 5000.00.
- Лабораторний практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи технології продукції громадського харчування" [Текст] / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації громадського харчування. – 839/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 66 с. – 5,41.
- Лабораторний практикум з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування", спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. технології і організації громадського харчування; уклад. Є.В. Тарасенко, Н.М. Кравчук, В.С. Костюк. – 577/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 42 c. – 5,28.
- Методические рекомендации по хранению плодов,овощей и винограда [Текст] : Организация и проведение исследований / Под ред. С.Ю.Дженеева,В.И.Иванченко. – Ялта : Ин-т винограда и вина "Магарач", 1998. – 152с. – 2.20.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів зі спеціальності 7.091711.01 "Технологія харчування", спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології та організації громадського харчування. – 862/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51 с. – 5,24.
- Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із курсу "Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування" [Текст] : зі спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" ден. форми навчання / уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна; Каф. технології і організації ретор.госп. – 943/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 50 c. – 3,88.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Фізико-хімічні методи дослідження якості товарів" [Текст] : для студентів денної та заочної форм навчання товарознавчого факультету / уклад. В.В. Мойсеєва, Б.С. Мраморнов; Каф. хімії. – 233/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 62 с. – 5,00.
- Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : із спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 6.050303 " Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. В.П.Вербій ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 365/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 14 с. – 2.06.
- Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Мікробіологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів заочного відділення факультету ресторанного, готельного та туристичного бізнесу спеціальності 7.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 583/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,42.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Загальна технологія харчових продуктів" [Текст] : для студентів спеціальності 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", заочної форми навчання / уклад. В.П. Вербій; Каф. товарознавства та експертики продовольчих товарів. – 643/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 27 с. – 3,06.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк; Каф.технології і організації ресторанного господарства. – 873/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 54 с. – 5,06.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студентів спеціальностей 6.091711, 7.091711 "Технологія харчування", 6.050201, 7.050201 "Менеджмент організацій" / уклад.: В.В. Дорохович, О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарвства. – 942/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 23 с. – 3,23.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 755/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,75.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із дисципліни "Сучасні наукові нарями в харчуванні" [Текст] : для підготовки бакалаврів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної форми навчання / уклад. І.М. Грищенко, Н.М. Кравчук, Р.П. Романенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 776/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,27.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Методологія конструювання продуктів харчування [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна. – 703/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 8,90.
- Микробиологическая порча пищевых продуктов [Текст] [Текст] = Food spoilage microorganisms / под ред. К. де Блекберн ; пер. с англ. – Санкт-Петербург : Профессия, 2008. – 784с. : ил. – ISBN 9785939131469;0-8493-9156-3;978-85573-966-6 : 425.22.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб, В.І. Мандрика. – 544/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 74 c. – 7,48.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 641/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу усіх форм навчання / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1162/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 7,55.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів напряму підготовки 09.17 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6-09101.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 833/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 6,57.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 398/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 36 с. – 5,40.
- Молекулярна гастрономія [Електронний ресурс] [Текст] : лекція Крістофа Лавеля; 22.05.2011 р. / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 2 електрон. опт. диски (DVD-ROM); mpeg 2; 720*576. – 2011. – Диск 1. – Систем. вимоги: Windows 98/Me/NT/2000/XP; зв. карта 64Mb RAM; DVD-ROM; MPEG2; SVGA; колонки аба навушники.
- Молекулярна гастрономія [Електронний ресурс] [Текст] : лекція Крістофа Лавеля; 22.05.2011 р. / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 2 електрон. опт. диски (DVD-ROM); mpeg 2; 720*576. – 2011. – Диск 2. – Систем. вимоги: Windows 98/Me/NT/2000/XP; зв. карта 64Mb RAM; DVD-ROM; MPEG2; SVGA; колонки аба навушники.
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Обладнання та технологія харчових виробництв [Текст] : Тематичний зб.наук.праць. Вип.15 / Гл.ред.О.О.Шубін. – Д. : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 193с. – 25.00.
- Пища и пищевые добавки [Текст] : Роль БАД в профилактике заболеваний / Пер. с англ.;Под ред. Дж.Ренсли,Дж.Донелли,Н.Рида. – М. : Мир, 2004. – 312с. – ISBN 5-03-003663-6 : 100.02.
- Пищевые эмульгаторы и их применение [Текст] [Текст] / под ред. Дж. Хазенхюттля, Р. Гартела ; пер. с англ. В.Д. Широкова ; под науч. ред. Т.П. Дорожкиной. – Санкт-Петербург : Профессия, 2008. – 288с. : ил. – ISBN 9785939131261 : 351.72.
- Програма вступного іспиту до аспірантури зі спеціальності 05.18.16 - технологія продуктів харчування [Текст] / Каф.технології і організації ресторанного господарства; авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко. – 312/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 10 c. – 5,36.
1
2
3
4
5
6
7
|