Електронний каталог
хорека
Документи:
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.1 : Готелі / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 347 с. – Бібліогр.: с. 343-347. – ISBN 978-966-629-770-2 : 250.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.1 : Готелі / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – 2-ге вид., виправл. і допов. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 411 с. – Бібліогр.: с. 407-411. – ISBN 978-966-629-832-7 : 250.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.5 : Управління проектами / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В. Босовська, та ін. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 200 с. – Бібліогр.: с. 198-199. – ISBN 978-966-918-141-1 : 420.00.
|