Електронний каталог
Класифікатори
613 Гігієна в цілому. Валеологія та гігієна особистості
613.3 Напої. Лікувальні напої. Води з лікувальними властивостями. Рідинна (питна) дієта
Документи:
Горніч, М.
Дигестив чи аперитив як проблема споживання і маркетингу українських медових напоїв [Текст] / М. Горніч // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 1-2 (78-79). – С. 24-25.
Савчук, Ю. Ю.
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Савчук Ю. Ю. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 177 с.
Серенко, А. А.
Технологія низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Серенко А. А. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Т.І. Юдіна. – Київ, 2024. – 222 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
Халаєва, І.
Ринкові перспективи фізіологічно функціональних напоїв [Текст] / І. Халаєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – № 2. – С. 104-116.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'