Електронний каталог
635.7 Ароматичні, запашні трави. Пряні рослини
Документи:
- Вітряк, О. Технологія ферментованих напоїв MEDUSOMYCES GISEVII Vна основі з пряно-ароматичною сировиною [Текст] / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 90-99.
- Кошельник, А. В. Формування споживних властивостей напоїв з насіння пажитнику грецького [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Кошельник А. В. ; спец. 076 Підприємництво,торгівля та біржова діяльність; галузь знань 07 Упр. та адміністрування; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2020. – 185 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.в кінці розд. - Дод.
- Кошельник, А. В. Формування споживчих властивостей напоїв з насіння пажитку грецького [Текст] / Кошельник А. В.
- Льовшина, Л. Д. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2016. – 386 с. – Бібліогр.: с. 279-381. – ISBN 978-966-2174-08-3 : 175.00.
|