Електронний каталог
635.8 Гриби
Підтеми:
Документи:
- Вовдюк, Л. В. Небезпека отруєння грибами [Текст] / Л. В. Вовдюк // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2018. – № 9. – С. 33-34.
- Дячук, Ю. Уникайте отруєння грибами! [Текст] / Ю. Дячук // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 8. – С. 6.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2020. – 226 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.200 -226 -Дод.: с.227- 299.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Нестеренко, Н. А. Ставбілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напвіфвбрикатів із культвованих печериць [Текст] / Нестеренко Н. А.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] [Текст] : автореферат дис.... канд.техн. наук / Нестеренко Н. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] [Текст] : дис.... канд.техн. наук / Нестеренко Н. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів; наук. кер. С.О. Белінська. – Київ, 2021. – 158 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напів фабрикатів із культкультивованих печериць [Текст] / Нестеренко Н. А.
- Терлецький, В. Гриби: зимові несподіванки [Текст] / В. Терлецький // Екологічний вісник. – Київ, 2020. – № 6. – С. 23-24.
|