Електронний каталог
663.2 Виноробство. Енологія. Вино
Підтеми:
Документи:
- Біологічне оцінювання якості вин [Текст] // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2020. – № 1. – С. 21-24.
- Деликатное прессование и бережное хранение от Valentin для лучших игристых вин [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 5-6. – С. 30-31.
- Експертиза алкогольних напоїв та тютюнових виробів [Текст] [Текст] : лаборатор. практикум / авт. С.О. Белінська. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 108 с. – Бібліогр. в кінці розд.. – 80.00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. С.О.Белінська; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 108 с. – Бібліогр.: с. 106-108. – 39.00.
- Контроль ацетальдегида в процессе брожения [Текст] // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 4-5. – С. 82-84.
- О технологии приготовления экспедиционных ликеров [Текст] // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 5-6. – С. 42-45.
- Производство SO винніми дрожжами во время алкогольного брожения [Текст] // Напої. Технології та інновації. Садівництво і виноградарство. – Київ, 2019. – № 1-2 (78-79). – С. 16-18.
- Селекционированные винные дрожжи. Эффективность, безопасность и качество [Текст] // Напої. Технології та інновації (Садівництво і виноградарство). – Київ, 2019. – № 2 (16). – С. 102-104.
- Стратегии снижения содержания сульфитов в вине. Какие альтернативы? [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 3-4. – С. 68-73.
- Стратегыя снижения содержания сульфитов в вине. Какие альтернативы? [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 5-6. – С. 44-47.
- Белінська, С. О. Експертиза алкогольних напоїв [Електронний ресурс] [Текст] = Expert examination of alcoholic beverages : програма / Course Summary / С. О. Белінська ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю товарів. – 03-31 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бондаренко, С. А. Теоретико-методологічні засади системного забезпечення стійкого інноваційного розвитку виноробних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук / Бондаренко С. А. ; 08.00.04 - економіка та упр. підп-вами (за видами екон. діяльн.). – Київ : Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж., 2018. – 40 с.
- Верченко, О. Испанские вина новой волны [Текст] / О. Верченко // Drinks. – К., 2019. – # 1. – С. 14-16.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 05-41 / 20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 18-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, А. А. Серенко, С. П. Краєвська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 143 с.
- Жуковська, В. М. Соціально-етичні дисонанси у торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями [Текст] / В. М. Жуковська // Підприємництво і торгівля. – Львів : Львівського ТЕУ, 2017. – № 21. – С. 111-118.
- Ільченко, Н. Дослідження ринку ігристого вина в Україні [Текст] / Н. Ільченко, О. Тодорюк // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №1 (49). – С. 79-93.
- Крижак, Л. Крафтові сиров'ялені ковбаси з додаванням червоного сухого вина [Текст] / Л. Крижак // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №2 (50). – С. 110-120.
- Мельник, С. Украинское вино от "Винтрест" формируем национальный бренд [Текст] / С. Мельник // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 3-4. – С. 32-34.
- Николайчук, Ж. Украинское вино: истина где-то рядом [Текст] / Ж. Николайчук // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 66-67.
- Пиневич-Тодорюк, О. В тени вулкана.Никогда не знаешь, где найдешь даже больше, чем ищещь... [Текст] / О. Пиневич-Тодорюк // Drinks. – К., 2019. – # 2. – С. 20-27.
- Селіхов, С. В. Загальноосвітові тенденції розвитку ринку вина [Текст] / С. В. Селіхов // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2018. – № 4. – С. 10-15.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 2-41/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 20 с.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 50 с.
- Чумак, О. П. Отримання біологічно активних екстрактів з вичавок винограду Vitis Vinifera сорту Ізабелла [Текст] / О. П. Чумак // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 5-6. – С. 74-77.
- Шиян, П.Л.. Сосницький В.В. Алкогольні напої - досвід поколінь (технологія, обладнання, рецептури) [Текст] [Текст] : монографія / П.Л.. Сосницький В.В. Шиян. – Київ : Інтерсервіс, 2017. – 336 с. : Бібліогр.: 330-331. – ISBN 978-617-696-599-2 : 210.00.
|