Електронний каталог
663.4 Пивоваріння. Солодження, солодорощення. Пиво
Підтеми:
Документи:
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Крафтові технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 827. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Развитие крафтового направления в пиве от производителя пивоваренного оборудования SCHULZ [Текст] // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2017. – № 3-4. – С. 58-59.
- Собственная пивоваоня как источник дохода [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – C. 52-53.
- Таксономия пивных дрожжей и проблемы их размножения [Текст] // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2017. – № 3-4. – С. 52-54.
- Аверкин, Я. Поведінка витрат піприємства пивоварної галузі [Текст] / Я. Аверкин // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2018. – № 4 (90). – С. 111-119.
- Березка, Т. Вплив добавок антиоксидантів на окисні процеси під час приготування пива [Текст] / Т. Березка, О. Чумак, О. Півень // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 84-87.
- Дубинка, Д. В сердце пивоваренного гиганта: как варят самое продаваемое в украине пиво - "Черниговское" [Текст] / Д. Дубинка // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 5-6. – C. 60-62.
- Дубинка, Д. Крафтова солодовня "Бел-Гер": вікові традиції якості [Текст] / Д. Дубинка // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 36-37.
- Ковальчук, І. В. Реалізація концепції сталого розвитку підприємства пивної галузі [Текст] / І. В. Ковальчук, А. С. Черній // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2020. – № 5. – C. 111-117.
- Королюк, К. Для чого фільтрують пиво [Текст] / К. Королюк, Я. Боярчук, В. Попова // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2017. – № 3-4. – С. 40-42.
- Кузьо, Н. Є. Стратегії розвитку пивоварних компаній в Україні [Текст] / Н. Є. Кузьо, Н. С. Косар, Н. Р. Кубрак // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 2. – С. 110-114.
- Мелешко, К. Пиво по-белорусски: побеждай с "Друзьями"! [Текст] / К. Мелешко // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 65-67.
- Пахаренко-Андерсон, А. Роль торговельних марок в розвитку крафтового бізнесу [Текст] / А. Пахаренко-Андерсон // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 104-105.
- Пенкіна, Н. М. Основні інгедієнти та їхній аналіз під час формування якості пива [Текст] / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, А.М. та ін. Одарченко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 1. – С. 75-81.
- Посвистак, В. Открываем пивоварню [Текст] / В. Посвистак // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2017. – № 3-4. – С. 90-92.
- Транспортні системи та інтенсифікація технологічних процесів пивзаводів [Текст] [Текст] : монографія / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, А. О. Чагайда [et al.]. – Київ : Кондор, 2016. – 292с. – Бібліогр.: с. 287 - 291. – ISBN 978-617-7278-71-8 : 48,40.
- Стоцька, О. В. Біотрансформація відходів пиворварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Стоцька О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НУХТ, 2023. – 23 с.
- Татар, Л. В. Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
- Теодорович-Рогулис, Е. Обзор рынка пива Украины и Восточной Европы [Текст] / Е. Теодорович-Рогулис // Маркетинговые исследования в Украине. – Київ : НВФ "Студцентр", 2017. – №6. – С. 21-25.
- Черный, А. Пивоварения Burdorfer в швейцарской долине Эмменталь [Текст] / А. Черный // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 68-70.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк. – 14-41 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 14-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 15-41 / РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
|