Електронний каталог
Класифікатори
663.4 Пивоваріння. Солодження, солодорощення. Пиво
663.45 Бродіння сусла. Зберігання, витримка
Документи:
Дулька, О. С.
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дулька О. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
Харандюк, Т. В.
Інтесифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.техн. наук / Харандюк Т. В. ; 05.18.05.- технологія цекристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : Ін-т прод. ресурсів, 2018. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'