Електронний каталог
663.6 Вода для напоїв та інших промислових призначень. Мінеральні води. Лікувальні води. Харчовий лід. Морозиво
Підтеми:
Документи:
- Активность води и ее влияние на безопасность продукции [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 4. – С. 42-43.
- Испытание для мороженого [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2019. – №6. – С. 40-41.
- Качество мороженого подтверждено [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2020. – №3. – С. 34-35.
- Мороженое и замороженные полуфабрикаты: неизменно качественные [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2020. – №5. – С. 28-29.
- Неизменно качественные лакомства! [Текст] // Мир продуктов. – Київ : РИА " Марко Пак", 2021. – № 2. – С. 30-31.
- Смачна подорож світом із морозивом LASKA [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2019. – № 4. – С. 34-36.
- Бут, О. Воде - максимальное внимание. Водоподготовка в индустрии напитков [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 54-55.
- Бут, О. Мороженое с теплотой. Становление и рост лидера рынка мороженого [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 38-41.
- Вітряк, О. Технологія ферментованих напоїв MEDUSOMYCES GISEVII Vна основі з пряно-ароматичною сировиною [Текст] / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 90-99.
- Зуб, Н. О. Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічноактивованої води [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Зуб Н. О. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : Ін-т прод. ресурсів, 2018. – 21 с.
- Кравченко, Л. Від ласощів до "здорового" асортименту [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ : РИА " Марко Пак", 2021. – № 3. – С. 14-16.
- Кравченко, Л. Оттепель пришла! Тенденции в производстве мороженого в Украине [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 6. – С. 18-20.
|