Електронний каталог
Класифікатори
664.3 Харчові масла та жири. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти
664.38 Протеїнові харчові продукти. Харчові білки. Желатин
Документи:
Вакшуль, З. В.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Вакшуль З. В. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
Дейниченко, Л. Г.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
Дейниченко, Л. Г.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
Федоренко, М.
Альтернативные источники белка [Текст] / М. Федоренко // Мясной бизнес. – Київ, 2019. – № 9. – С. 31-33.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'