Електронний каталог
Класифікатори
664.8 Консервування харчових продуктів ( загалом ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження
664.8.047 Консервування сушінням. В`ялення
Документи:
Нєміріч, О. В.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра. техн. наук / Нєміріч О. В. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 44 с.
Петрова, Ж. О.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін. – Київ : Наукова думка, 2018. – 189 с. – ISBN 978-966-00-1620-0 : 420.13.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'