Електронний каталог
664.8 Консервування харчових продуктів ( загалом ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження
Підтеми:
Документи:
- Неизменно качественная продукция. Результаты ежегодного тестирования продукции от "АУПМ и ЗП" [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 6. – С. 24-25.
- Белінська, С. О. Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of the Corp Goods Production and Processing : програма/Course Summary / С. О. Белінська ; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 14-31/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Белінська, С. О. Технологія заготівлі та переробки лікарської рослинної сировини (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of Procurement and Processing of Medicinal Plant Raw : програма/Course Summary / С. О. Белінська ; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 09-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Белінська, С. О. Особливості кристалоутворення під час заморожування капусти броколі [Текст] / С. О. Белінська, С. О. Левицька, н. В. Камєнєва // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 21-27.
- Вітряк, О. Дослідження ринку плодоовочевих консервів України (2020-2024 рр.) [Текст] / О. Вітряк, О. Хревтань, Р. Волкова // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2025. – №1 (53). – С. 40-53.
- Иванюта, В. Про запас: делаем заготовки на зиму [Текст] / В. Иванюта // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 10. – С. 54-58.
- Руденко, В. Запасы на зиму. Обзор рынка овощных консерваций [Текст] / В. Руденко // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 6. – С. 24-29.
- Скибчук, А. Закатали в дело. Рынок овощей консервации зависит от сбора урожая и стоимости продукции [Текст] / А. Скибчук // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2019. – № 4. – С. 6-11.
- Снєжкін, Ю. Ф. Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар. – Київ : Сік груп Україна, 2018. – 228 с. – Бібліогр.: с. 217-224. – ISBN 978-617-7457-69-4 : 120.00.
|