Електронний каталог
664.87 Виробництво харчових концентратів у цілому ( в тому числі з продуктів рослинного походження)
Підтеми:
Документи:
- Белінська, С. Прогнозні моделі якості заморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] / С. Белінська, Н. Нестеренко, О. Мороз // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №1(41). – С. 92-103.
- Ковтун, А. В. Удосконалення технології формованих карпотляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковтун А. В. ; 05.18.01 - Технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2020. – 21 с.
- Лебський, С. Якість ліпідно-концентрату з креветки Atherina hontica [Текст] / С. Лебський // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №2(42). – С. 79-87.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|