Електронний каталог
Класифікатори
Р
рисове борошно
Документи:
Блощинська, О. О.
Удосконалення технології безглютенових фонданів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Блощинська О. О. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
Галясний, І. В.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
Ланська, В. Д.
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі [Текст] [Текст] : дис...д-ра філософії / Ланська В. Д. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Д.В. Федорова. – Київ, 2025. – 206 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.- Дод.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'