Електронний каталог
Класифікатори
664.3 Харчові масла та жири. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти
664.36 Суміш харчових жирів
Документи:
Матвєєва, Т. В.
Властивості насіння та олії соняшнику олеїнового типу вітчизняної селекції [Текст] / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, Л.І. та ін. Григорова // Вісник аграрної науки. – Київ : ТОВ"Видавництво Барми", 2020. – № 11. – С. 80-87.
Новік, Г. В.
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новік Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'