Електронний каталог
Класифікатори
664.3 Харчові масла та жири. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти
664.3.033 Процеси. Емульгування. Маслозбивання. Промивання, обробка сумішей жирових продуктів. Підсолювання. Пастеризація, стерилізація. Формування і різання жирової продукції. Фарбування. Надання запаху
Документи:
Використання підсолоджувачів у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ : ООО"Компания Биопром", 2020. – № 7. – С. 24-25.
Макарчук, Т. Л.
Проблемы качества и безопасности новых масложировых продуктов [Текст] / Т. Л. Макарчук, А. Е. Подрушняк, А. В. Коваль // Масложировой комплекс. – Київ, 2020. – № 3. – С. 46-48.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'