Електронний каталог
Класифікатори
663.9 Шоколад. Какао. Кава. Чай. Тютюн
663.91 Какао. Шоколад
Підтеми:
663.916 Виробництво шоколадно-цукеркових солодощів (шоколадок)
Документи:
Перепелиця, М.
Технологія шоколадного бізквіта зниженої енергетичної цінності [Текст] / М. Перепелиця, А. Малоголова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №1(41). – С. 116-126.
Шаповалова, Н.
Категоризація шоколаду [Текст] / Н. Шаповалова, С. Белінська // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №2(46). – С. 69-81.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'