Електронний каталог
Класифікатори
664.8.03 Зберігання харчових продуктів та консервування
664.8.038 Консервування за допомогою покриттів
Документи:
Камінська, С. В.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] [Текст] : авторферат дис. ...канд. техн.наук / Камінська С. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21с.
Новікова, В. В.
Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Новікова В. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 20 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'