Електронний каталог
фуд-дизайн
Документи:
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до практ. занять / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 03-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 09-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 45 с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма/Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 03-41/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 36 с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/Course Outline / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 8-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 37 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 15-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 17 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 18-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, А. А. Серенко, С. П. Краєвська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 143 с.
- Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська) [Електронний ресурс] [Текст] = Foreign Language for Specific Purposes (English) : робоча програма/Course Outline / Л. В. Власенко, Л. А. Колот, О. В. Дубініна, І. П. Тригуб ; каф. інозем. філології та пер. – 08-35/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Власенко, Л. В. Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська) [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Л. В. Власенко, А. М. Титаренко ; каф. інозем. філології та пер. – П_П 10-35_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 31 с.
- Власенко, Л. В. Іноземна мова спеціальності (англійська) (Електронний ресурс) [Текст] = Foreign Language of Speciality [English] : робоча програма/Course Outline / Л. В. Власенко, І. П. Тригуб ; каф. інозем. філології та перекладу. – 8-35/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Власенко, Л. В. Іноземна мова спеціальності (англійська) (Електронний ресурс) [Текст] = Foreign Language of Speciality [English] : програма/Course Summary / Л. В. Власенко, І. П. Тригуб ; каф. інозем. філології та перекладу. – 20-35/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 16 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 6-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : програма/Course Summary / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Дячук, Л. С. Друга іноземна мова (французька) [Електронний ресурс] [Текст] = Second Foreign Language (French) : програма/Course Summary / Л. С. Дячук ; каф. інозем. філології та пер. – 23-35/П24(1). – Київ : ДТЕУ, 2024. – 14 с.
- Іванова, О. М. Моделювання бізнес-процесів [Електронний ресурс] [Текст] = Modelling of Business Processes : програма/Course Summary / О. М. Іванова ; каф. цифр. економіки та систем. аналізу. – 4-14/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 15 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : програма/Course Summary / А. А. Мазаракі, Н. І. Ведмідь, Д. В. Федорова, ін. та ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 26-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Малиновська, І. А. Друга іноземна мова (німецька) [Електронний ресурс] [Текст] = Second Foreign Language (German) : програма/Course Summary / І. А. Малиновська, В. Я. Галаган, Л. В. Коваленко ; каф. інозем. філології та пер. – 23-35/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 18 с.
- Малиновська, І. А. Друга іноземна мова (німецька) [Електронний ресурс] [Текст] = Second Foreign Language (German) : робоча програма/Course Outline / І. А. Малиновська, В. Я. Галаган, Л. В. Коваленко ; каф. інозем. філології та пер. – 26-35/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 31 с.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 19-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 30 с.
- Притульська, Н. В. Захист прав споживачів [Електронний ресурс] [Текст] = Consumer Rights Protection : програма/Course Summary / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства і фармації. – 17-31/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 14 с.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 2-41/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 20 с.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 50 с.
- Сипливий, А. М. Психологія харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Nutritional Psychology : програма/Course Summary / А. М. Сипливий, С. М. Миронець, І. М. Овдієнко ; каф. психології. – 23-24/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 14 с.
- Ткачук, Т. Інформаційні системи і технології у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Information Systems and technologies in the Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / Т. Ткачук, Н. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 21-44/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 28 с.
- Федорова, Д. В. Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 12-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Федорова, Д. В. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, О. Ю. Гриценко ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 05-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 41 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
|