Електронний каталог
Класифікатори
О
органічні харчові продукти
Документи:
Ткаченко, А. С.
Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Ткаченко А. С. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 376 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 312-376.
Ткаченко, А. С.
Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук: додатки. т.2 / Ткаченко А. С. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 290 с. – (ДТЕУ).
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'