Електронний каталог
Класифікатори
Б
безглютенова випічка
Документи:
Медведєва, А.
Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом [Текст] / А. Медведєва, І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №4(44). – C. 111-122.
Федорова, Д.
Якість безглютенового хліба на заквасці зі стартовою культурою LV-1 [Текст] / Д. Федорова, В. Ланська // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №3 (51). – С. 116-132.
Юдіна, Т.
Харчова та біологічна цінність з концентратом сколотин [Текст] / Т. Юдіна, О. Безрученко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №1(45). – С. 54-62.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'