Електронний каталог
виробництво продуктів харчування
Документи:
- Лабораторные работы по технологии производства продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Под ред.:Л.М.Алешина,Г.Н.Ловачева. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1981. – 272с. – 0.85.
- Барская, И. Э. Эффективность производства быстрозамороженной плодоовощной продукции [Текст] / И. Э. Барская, И. А. Ладыжанский, В. Т. Федоренко. – М. : Агропромиздат, 1989. – 141с. – ISBN 5-10-000920-9 : 0.50.
- Валовой, И. Н. Новые технологии производства высококачественных продуктов питания [Текст] : К Х1Х Всесоюз.конф. КПСС: опыт пер. / И. Н. Валовой. – К. : Урожай, 1988. – 72 с. – ISBN 5-337-00108-6 : 0.15.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська, ін. та ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 04-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 38 с.
- Гніцевич, В. А. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, А. Ю. Антонюк, Р. А. Расулов ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 03-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 42 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт. Ч.2 / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П_П 19-41_22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 123 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Занадворов, С. И. Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания [Текст] / С. И. Занадворов, Г. Н. Ловачева. – 4-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1974. – 303с. – 0,88.
- Коряжнов, В. П. Технология продуктов убоя животных [Текст] / В. П. Коряжнов, М. Г. Таршис, Я. П. Шлипаков. – М. : Колос, 1967. – 208с. – 0,55.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 37 с.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Лагунов, Л. Л. Технология продуктов из беспозвоночных [Текст] / Л. Л. Лагунов, Н. И. Рехина. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 128с. – 0.47.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Линников, М. П. Потокове виробництво вершкового масла [Текст] : Техніко-економічна ефективність / М. П. Линников, Є. Я. Осмоловський. – К. : Державне вид-во технічнної літератури УРСР, 1962. – 67с. – 0.17.
- Ломакин, В. К. Мировая экономика [Текст] : Учебник для вузов / В. К. Ломакин ; Гл.ред.Н.Д.Эриашвили. – М. : Финансы,ЮНИТИ, 1998. – 727с. – ISBN 5-238-00028-6 : 31.70.
- Новаковская, С. С. Справочник по производству хлебопекарных дрожжей [Текст] / С. С. Новаковская, Ю. И. Шишацкий. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 375с. – 1.60.
- Толстогузов, В. Б. Экономика новых форм производства пищевых продуктов [Текст] / В. Б. Толстогузов. – М : Экономика, 1986. – 176с. – 2.00.
- Федорова, Д. В. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, О. Ю. Гриценко ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 05-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 41 с.
- Чепурнов, І. А. Економічні проблеми виробництва продуктів харчування [Текст] / І. А. Чепурнов. – К : Знання, 1983. – 48с. – (Сер."Економічна"). – 0.10.
- Шаркань, П. Мировая продовольственная проблема [Текст] / П. Шаркань ; Пер.с венгр.,науч.ред. В.В.Милосердов. – М. : Экономика, 1982. – 216с. – 1.60.
|