Електронний каталог
Л813 Тепловые процессы.Теплові процеси
Підтеми:
Документи:
- Изменение белков в пищевых продуктах при тепловой кулинарной обробке [Текст] // Все о мясе. – М., 2007. – № 4. – С. 59-62.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / авт.: В.О. Потапов, О.В. Петренко; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 138 с. – Бібліогр.: с.127-138. – ISBN 978-966-405-276-1 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – ISBN 978-966-405-273-0 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / авт.: В.П. Плевако, С.М. Костенко, І.П. Педорич; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 129 с. – Бібліогр.: с.127-129. – ISBN 978-966-405-277-8 : 30.00.
- Предварительная обработка мяса. Тепловая обработка продуктов [Текст] // Все о мясе. – М., 2004. – №1. – С.44-45.
- Авдееев, Ю. В. Влияние тепловой обработки на реологические и биологические показатели замороженных фруктов десертов [Текст] / Ю. В. Авдееев, А. А. Творогова // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 3. – С. 26-27.
- Бабкіна, І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бабкіна І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Верхола, Л. А. Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Верхола Л. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Грабов, Л. та ін. Для теплової обробки харчових продуктів [Текст] / Л. та ін. Грабов // Харчова і переробна промисловість. – К., 2005. – №8-9. – С.24-25.
- Лебединець, І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лебединець І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 19с.
- Ляшенко, Б. В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Ляшенко Б. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 18с.
- Миколів, І. М. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Миколів І. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Михайлов, В. М. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Михайлов В. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 34с.
- Орлюк, Ю. Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Орлюк Ю. Т. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 19с.
- Прісс, О. П. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Прісс О. П. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Київ : НУХТ, 2017. – 43 с.
- Пронін, І. О. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Пронін І. О. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Серебряков, Р. А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Серебряков Р. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2003. – 21с.
- Українець, А. Пастеризаційна та стерилізаційна обробка продукції [Текст] / А. Українець, О. Шевченко, В. Піддубний // Харчова і переробна промисловість. – К., 2005. – №8-9. – С.16-18.
- Черевко, А. Изделия из фарша: оптимизация тепловых режимов [Текст] / А. Черевко // Питание и общество. – 1997. – № 7. – С.22-23.
- Теплові процеси та апарати на підприємствах громадського харчування [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец. "Технологія громад. харчування","Менеджмент у вироб. сфері" / О. В. Юлін, М. І. Пересічний, І. І. Тарасенко, О. П. Красильничук. – Київ : КДТЕУ, 1995. – 176с. – ISBN 5-7763-2435-1 : 50.00;3.00.
|