Електронний каталог
Литвиненко Т.Є.
Документи:
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 174/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 35,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Методичні вказівки до самостійного вивчення курсу "Організація обслуговування" [Текст] : для студентів спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочної форми навчання / уклад.Т.Є. Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 698/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 57 с. – 7,44.
- Методичні вказівки по самостійному вивченню курсу "Організація виробництва" [Текст] : для студентів факультету громадського харчування, готельного господарства і туризму, спеціальності "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочної форми навчання / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 389/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 67 с. – 8,33.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Т.Є. Литвиненко, Т.О. Марцин, А.М. Расулова, В.С. Михайлик; КНТЕУ,Каф. технології і організації ресторанного господарства, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 180/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 20,00.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. напряму підготовки "Торгівля" профес. спрямування 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, О.В. Шевченко, І.В. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1093/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 5,14.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.А. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Організація виробництва у громадському харчуванні [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Є.Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 237с. – 11.44.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 663/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 66 c. – 9,19.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 666/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 78 c. – 7,93.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Збірник ситуаційних вправ / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 656/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,57.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 477/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 62 c. – 10,78.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей. – 923/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 114 c. – 20,63.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 3/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 10,51.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : програма дисципліни для студентів професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1049/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 с. – 4,60.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Т.Є. Литвиненко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 662/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 с. – 13,50.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, Т.Є. Литвиненко, С.М. Пересічна, Л.В. Лукашова; КНТЕУ, Каф. техн. і орг. ресторанного господарства. – 381/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 с. – 9,22.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства, Кафедра готельно - ресторанного бізнесу. – 1210 /17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 46c. – 46,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1775/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 c. – 60,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є.Литвиненко, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 41/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 20,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанний сервіс [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад Т.Є.Литвиненко. – 326/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 6,60.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 566/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 10,00.
- Робоча програма організаційної (міжнародної) практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 264/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 с. – 14,00.
- Робоча програма технологічної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 11,00.
- Робоча програма технологічної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 253/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 12,00.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Тести для контролю знань з курсу "Організація виробництва і обслуговування у закладах (підприємствах) громадського харчування" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів і послуг" денної форми навчання / уклад. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 214/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 63 с. – 6,17.
- Завадинська, О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 200с. – ISBN 966-629-106-1 : 10.13.
- Литвиненко, Т. Є. Шляхи удосконалення системи обслуговування споживачів у підприємствах громадського харчування [Текст] / Т. Є. Литвиненко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.75-81.
- Литвиненко, Т. Є. Кейтеринг - самостійний вид бізнесу в ресторанному господарстві за кордоном [Текст] / Т. Є. Литвиненко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.82-86.
- Литвиненко, Т. Є. Новітні технології обслуговування у сфері ресторанного бізнесу [Текст] / Т. Є. Литвиненко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.123-127.
- Литвиненко, Т. Є. Особливості організації дипломатичних прийомів [Текст] : Конспект лекцій для студентів спеціальностей "Технологія харчування","Менеджмент організацій","Експертиза товарів та послуг" / Т. Є. Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 85с. – 7.99.
- Литвиненко, Т. Є. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : збірник ситуаційних завдань. / Т. Є. Литвиненко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 631с. – ISBN 966-629-176-2 : 31.08; 35.00.
- Пересічний, М. П`ятий фестиваль кулінарного мистецтва України [Текст] / М. Пересічний, Н. Зубар, Т. Литвиненко // Ресторанная жизнь. – Дн., 2004. – №10. – С.3-5.
|