Електронний каталог
білкові препарати
Документи:
- Доморощенкова, М. Л. Новые виды текстурированных соевых белков для пищевой промышленности [Текст] / М. Л. Доморощенкова, Т. Ф. Демьоненко // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 1. – С.44-47.
- Доценко, С.М. и др. Проблема дефицита белка и соя [Текст] / С.М. и др. Доценко // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 8. – С.38-40.
- Дробот, В. Бубличні вироби із соєвим борошном і вета-каротином [Текст] / В. Дробот, Н. Петришин // Зерно і хліб. – К., 2003. – №2. – С.29.
- Дробот, В. І. Соєві продукти - вирішення проблеми білкового дефіциту харчування [Текст] / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №6(24). – С.53-56.
- Кочерга, В. І. Дослідження процесу структуроутворення у харчових системах з окарою [Текст] / В. І. Кочерга, Р. А. Расулов // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.52-55.
- Кушнир, Ю. Белок как новая идеология [Текст] / Ю. Кушнир // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 1. – С. 25-28.
- Кушнир, Ю. Почти мясо: Виды соевого белка и их применение в производстве мясных изделий [Текст] / Ю. Кушнир // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – № 11. – С. 44-49.
- Лисицын, А.Б. и др. Функционально-технологические свойства соевых белков нового поколения [Текст] / А.Б. и др. Лисицын // Мясная индустрия. – М., 2002. – №4. – С.28-31.
- Маляренко, Т. Кисломолочні напої з соєвим борошном [Текст] / Т. Маляренко, Т. Скороченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №1. – С.22-23.
- Ольховая, Л. П. Химический состав и функциональные свойства эктрузионных соевых белковых продуктов [Текст] / Л. П. Ольховая, Л. Д. Петрова // Пищевая промышленность. – М., 2005. – № 1. – С.68-69.
- Попова, М.Ю. и др. Влияние условий хранения на основные качественные характеристики соевых белковых препаратов [Текст] / М.Ю. и др. Попова // Мясная индустрия. – М., 2003. – №7. – С.26-29.
- Сунчалеев, О. А. Влияние соевой муки на качество рубленых полуфабрикатов [Текст] / О. А. Сунчалеев, Н. К. Журавская // Мясная индустрия. – 2001. – № 3. – С.14-16.
- Сунчалеев, О. А. Изменение качественных показателей мясных рубленых полуфабрикатов, содержащих текстурированную соевую муку [Текст] / О. А. Сунчалеев, Н. К. Журавская // Вопросы питания. – 2001. – № 4. – С.38-41.
- Токаев, Э.С. и др. Функциональные свойства соевых белковых концентратов [Текст] / Э.С. и др. Токаев // Мясная индустрия. – 2001. – № 8. – С.29-30.
- Токаев, Э. С. Использование соевых концентратов в технологии производства колбасных изделий [Текст] / Э. С. Токаев, А. И. Ковалев // Мясная индустрия. – 2001. – № 3. – С.17-19.
- Шаповаленко, О. та iнш. Соеве борошно [Текст] / О. та iнш. Шаповаленко // Зерно i хлiб. – 1997. – №2. – С.20-21.
- Шерстобитов, В. та ін. Соєві білкові добавки: Що вони можуть? [Текст] / В. та ін. Шерстобитов // Зерно і хліб. – К., 2003. – №4. – С.18-19.
- Щербак, О. А. Дослідження впливу водного екстракту та настойки цетрарії ісландської на функцію щитоподібної залози та білковий обмін за експериментального гіпотиреозу [Текст] / О. А. Щербак, В. М. Кравченко // Фармакологія та лікарська токсикологія. – Київ, 2021. – № 3. – C.189-196.
- Юрчак, В. та ін. Макаронні вироби із соєвим борошном [Текст] / В. та ін. Юрчак // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №4. – С.20-21.
- Юрчак, В. та ін. Макаронні вироби із соєвим борошном [Текст] / В. та ін. Юрчак // Зерно і хліб. – 2001. – №3. – С.24-25.
- Якубчак, О. М. Соєвий ізолят - альтернатива м`ясу [Текст] / О. М. Якубчак // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – №9. – С.31-34.
|