Електронний каталог
Л86я73 Учебные издания по кондитерскому производству для высшей школы.Учбові видання з кондитерського виробництва для вищої школи
Документи:
- Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. – Суми : Університетська книга, 2009. – 464с. : іл. – Бібліогр.:с.461-463. – ISBN 978-966-680-437-5 : 65.00.
- Технологія кондитерських виробів [Текст] : Опорний конспект лекцій з дисципліни для спеціальності 7.091711 / Уклад.А.І.Юліна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 64с. – Бібліогр.64с. – 7.80.
- Драгилев, А. И. Основы кондитерского производства [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / А. И. Драгилев, Г. А. Маршалкин. – М. : Колос, 1999. – 448с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:444с. – ISBN 5-10-003487-4 : 40.22.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Кришемінська, Л. Д. Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів [Текст] [Текст] : підручник / Л. Д. Кришемінська, Ю. Л. Клименко, О. В. Луценко. – Київ : Літера ЛТД, 2014. – 319 с. – ISBN 978-966-178-569-3 : 70.00.
- Лебедева, Л. Н. Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности [Текст] [Текст] : учеб. пособие для студентов высших учеб. заведений / Л. Н. Лебедева, С. Д. Дудко, В. И. Оболкина. – Киев : Инкос, 2010. – 312с. – Библиогр.:с.311-312. – ISBN 9789668347788 : 155.00.
- Малютенкова, С. М. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / С. М. Малютенкова. – СПб. : Питер, 2004. – 480с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-9423-838-1 : 42.04;42.28.
- Радченко, Л. О. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Л. О. Радченко, А. Е. Гасанова, Н. М. Кривошеєва. – Харків : Факт, 2016. – 153 с. – ISBN 978-966-637-809-8 : 60.00.
- Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – Бібліогр.: с. 468-469. – ISBN 978-969-38-6-0 : 72.00.
|