Електронний каталог
харчова технологія
Документи:
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів напрямуі "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування" варіативної компоненти "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. С.П.Гаврилюк. – 175/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 52 c. – 7,94.
- Економіка харчової та переробної промисловості [Електронний ресурс] [Текст] = Economics of the Food and Processing Industry : програма / Course Summary / Каф. економіки та фінансів підприємств. – 35-21/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15,29.
- Освітньо-професійна програма підготовки спеціаліста [Текст] [Текст] : за спец. 7.05170113 "Технології в ресторанному господарстві" напряму підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія" галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". – Київ : [б.в.], 2011. – 12с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 30.00.
- Програма дисципліни "Технологія продукції міні-виробництв" [Текст] : для студентів напряму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 543/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 9 с. – 6,32.
- Технологія продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.І. Пересічний, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 499/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 29 с. – 3,91.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт. Ч.2 / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П_П 19-41_22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 123 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Добровольский, В. Ф. НИИ пищеконцентратной промышленности и специальной пищевой тезнологии - космосу [Текст] / В. Ф. Добровольский, Л.А.. Колесникова В.Б. и др. Гурова // Пищевая промышленность. – Москва, 2013. – № 1. – С. 48-50.
- Кавецкий, Г. Д. Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : Учебник для вузов специальности "Технология продуктов питания" / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 2000. – 551с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – 60.48.
- Кишеня, А. В. Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кишеня А. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Лопін, А. О. Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.екон.наук. / Лопін А. О. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2020. – 21 с.
- Мурликіна, Н. В. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Мурликіна Н. В. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 23 с.
- Пронькіна, К. В. Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пронькіна К. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Свідло, К. В. Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва. – Харків : Світ Книг, 2013. – 224 с. – Бібліогр.: с. 223-224. – ISBN 978-966-2678-09-3 : 70.00.
- Циганкова, О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Циганкова О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
|