Електронний каталог
640.432 Ресторани
Документи:
- Consumer Behavior in Hospitality [Text] [Текст] = Поведінка споживачів послуг гостинності: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration",24"Service area";fields of specialty 073 "Management",241"Hotel and Restaurant Business";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management / author M.V. Kulyk; Departament of Restaurant and Hotel and Tourist Business. – Kyiv : KNUTE, 2019. – 66 p. – Bibliography: p. 61-66. – 50,00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- SMM - 10 советов для ресторанов [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 34-36.
- Азбука международных ресторанных брендов [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 14-17.
- Двенадцать психологических приемов для создания эффективного меню [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 30-31.
- Дизайн интерьера психология: лучшие практики для ресторанов [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 3. – С. 62-65.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.В. Кулик, Л.А. Бовш, Я.В. Проценко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 198 с. – Бібліогр.: с. 191-198. – 51.00.
- Зачем компаниям счастливые сотрудники? [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 4. – С. 48-49.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Коммунальный стол маркетинг или работающий инструмент? [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 42-46.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Не рекламой единой [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 1-2. – С. 34-35.
- Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/ Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, В.О. Ждан; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 243/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 79 c. – 60,00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк, Д.В. Федорова, В.О. Ждан. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 256 с. – Бібліогр.: с. 253-255. – 56.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 2 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 186 с. – Бібліогр.: с. 170-172. – 48.00.
- Почерк шеф-повара [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 20-23.
- Продающие меню: секреты оформления [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 4. – С. 38-43.
- Проектирование бара [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 78-79.
- Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.Ю.Антонюк, О.О. Васильєва; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 192 с. : табл. – Бібліогр.: с. 190-192. – 75.00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 210 с. : табл. – Бібліогр.: с. 208-210. – 52.00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Секреты роста ресторанного сервиса [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 30-32.
- Сервис по правилам: работа над ошибками [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 1-2. – С. 46-48.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, О.В. Полтавька, Л.Д. Романчук; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 83 с. – Бібліогр.: с. 81-83. – 43.00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: А.Ю. Медведєва, Т.О. Марцин ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 116 с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 48.00.
- Топ-13 FOOD & BEVERAGE трендов 2019 [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 24-29.
- Топ - 6 коктейльных трендов 2019 [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 60-62.
- Тренинг: что должен знать и уметь эффективный управляющий, и как пралильно работать с жалобами гостей [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 12-13.
- Трюки, которые помогут создать продающее меню [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 24-26.
- Управління проектами в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Project Management in Restaurant Business : робоча програма / Course Outline / Каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 14-44/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Project Management in Hospitality and Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 13-44/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 203 с. : табл. – Бібліогр.: с. 203. – 48.00.
- Kravchenko, M. F. Restaurant creativity [Електронний ресурс] [Текст] : curriculum and syllabus / M. F. Kravchenko, T. I. Yudina, V. P. Demichkovska ; Department of Technology and Organization of Restaurant. – 04-41_18 ПРП(а). – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Mazaraki, A. A. Revenue Management [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : course Summary / A. A. Mazaraki, M. G. Boyko, M. V. Kulyk ; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Антонюк, І. О. Організація ресторанного господарства [Елетронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / Course Summary / І. О. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : збірник тестових завдань / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 01-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до практ. занять / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 03-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 09-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 45 с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : збірник тестових завдань / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 75 с.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 07-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : метод. рек. до практич. занять / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
1
2
3
4
|