Електронний каталог
Класифікатори
637.24 Побічні продукти масоробства
637.247 Сколотини (маслянка)
Документи:
Безручко, О. М.
Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Безручко О. М. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Т.І. Юдіна. – Київ, 2023. – 251 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд. - Дод.
Дейниченко, Л. Г.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
Дейниченко, Л. Г.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
Серенко, А. А.
Технологія низьколактозних кисломолочних напоїв на основі сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Серенко А. А. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Т.І. Юдіна. – Київ, 2024. – 222 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'