Електронний каталог
Класифікатори
613.29 Інші харчові продукти. Штучні продукти
613.292 Оздоровлюючі речовини. Тонізатори. Стимулятори. Збагачена їжа
Документи:
Капустян, А. І.
Наукові основи розробки фукнціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Капустян А. І. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 43 с.
Коркач, Г. В.
Науково-практичне обгрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Коркач Г. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 40 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'