Електронний каталог
Класифікатори
664.3 Харчові масла та жири. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти
664.34 Харчові олії. Емульсії олій. Майонез
Документи:
Грабовська, О.
Майонезний соус на основі аквафаби з інкапсульованим кверцетином [Текст] / О. Грабовська, А. Авраменко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №2(46). – C.131-147.
Кузнєцова, І. В.
Використання томатного порошку у виробництві майонезу [Текст] / І. В. Кузнєцова, Л. М. Хомічак, Ж.О. та ін. Пєтрова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – № 4. – С. 72-77.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'