Електронний каталог
Марцин Т.О.
Документи:
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: А.Ю. Медведєва, Т.О. Марцин ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 116 с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 48.00.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Супи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська, І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 200 с. – Бібліогр.: с. 196-198. – ISBN 978-966-629-942-3 : 170.00.
- Марцин, Т. О. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41_23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 75 с.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and Bacing Art : програма/Course Summary / А. О. Медведєва, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41 /П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект. лекцій / А. О. Медведєва, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 194 с.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 10-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 15-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Федорова, Д. В. Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 12-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Федорова, Д. В. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, О. Ю. Гриценко ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 05-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 41 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
|