Електронний каталог
641.85 Десерт. Цукерки. Пудинги. Фрукти. Сир
Документи:
- Десерти [Текст] / авт.: А.А. Мазаракі, М.Ф. Кравченко, М.П. Перепелиця, та ін.; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 348 с. : іл. – Бібліогр.: с. 347. – ISBN 978-966-629-949-2 : 390.00.
- Гнщевич, В. Технологія та оцінка якості низьколактозних десертів [Текст] / В. Гнщевич, А. Слащева // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №4 (48). – С. 69-80.
- Кравченко, М. Технологія смузі на основі молочної сировини [Текст] / М. Кравченко, М. Перепелиця // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №1 (49). – С. 117-126.
- Польовик, В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] [Текст] : авторферат дис. ...канд. техн.наук / Польовик В. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21с.
|