Електронний каталог
641 Харчові продукти. Приготування їжі. Страви. Харчування
Підтеми:
Документи:
- Акрилаіди в продуктах харчування [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ : ООО"Компания Биопром", 2020. – № 10. – С. 30-32.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 513/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54c. – 22,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1257/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18c. – 35,00.
- Застосування антиоксидантів в технології харчових продуктів [Текст] // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 9. – С. 16-17.
- Крафтові технології: гастрономічні інновації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт. ступінь магістра за спец. "Харчові технології" / ред. кол.: Т.І. Юдіна (відп. ред.), Д.В. Федорова, Д.Е. Карпенко. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 114 с. – 80.00.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Снеки на пике популярности [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 6. – С. 32-33.
- Тенденції ринку харчових консервантів (натуральні, синтетичні). Глобальні тренди і прогноз до 2026 р. [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 9. – С. 32.
- Банько, М. Региональная украинская кухня как способ разнообразить меню [Текст] / М. Банько // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 48-52.
- Белінська, К. О. Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання [Текст] / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2020. – №4. – С. 212-217.
- Березова, С. Небезпечні чинники харчових продуктів у системі НАССР [Текст] / С. Березова // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – № 4. – С. 50-54.
- Білан, Д. В. Щоб великодні яйця приносили тільки радість [Текст] / Д. В. Білан // Безпека життєдіяльності. – Київ : ТОВ " Основа ", 2020. – № 4. – С. 21-22.
- Веремеєнко, В. Фальсифікація продукції зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування [Текст] / В. Веремеєнко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 12. – С. 71-77.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP of Craft Productions : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 27-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : зб. тест. завдань / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 36 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 32 с.
- Гніцевич, В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження [Текст] [Текст] : підручник. т. 1 / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангєєва. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 412 с. – Бібліогр.: с. 410-411. – ISBN 978-966-918-108-4 (Заг.); 978-966-918-109-1 (Т.1) : 300.00.
- Гринченко, О. Креветки: везде ловят, повсюду едят [Текст] / О. Гринченко // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 10. – С. 42-43.
- Кравченко, Л. Инвестиции в будущее. Динамика украинского рынка детского питания [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 3. – С. 14-16.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Литвиненко, Т. Контроль за санітарним станом пунктів реалізації харчової продукції [Текст] / Т. Литвиненко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – № 11. – С. 72-77.
- Мех, Д. Состояние рынка снеков в Украине и прогноз на 2018-2019 годы [Текст] / Д. Мех // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – # 2. – С. 16-20.
- Мотузка, Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей [Текст] / Ю. Мотузка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 59-66.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 446 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
- Нєміріч, О. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра. техн. наук / Нєміріч О. В. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 44 с.
- Паламарчук, Ю. Детские комнаты и меню: есть ли смысл? [Текст] / Ю. Паламарчук // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 6. – С. 30-33.
- Паришкура, Ю. В. Спортивне харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Sports Nutrition : програма/Course Summary / Ю. В. Паришкура ; каф. фіз. культури та спорту. – 11-45/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Паришкура, Ю. В. Спортивне харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Sports Nutrition : робоча програма/Course Outline / Ю. В. Паришкура ; каф. фіз. культури, спорту та реабілітації. – 5-45/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 36 с.
- Пасічнік, Ю. Концепт перспектив експорту сільськогосподарської та харчової продукції України [Текст] / Ю. Пасічнік // Журнал Європейської економіки. – Тернопіль, 2020. – №2. – С. 265-283.
- Пухальська, Н. Перевірки операторів ринку харчових продукетів: нові правила, які слід знати кожному [Текст] / Н. Пухальська // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 3. – С. 28-33.
- Сипливий, А. М. Психологія харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Nutritional Psychology : програма/Course Summary / А. М. Сипливий, С. М. Миронець, І. М. Овдієнко ; каф. психології. – 23-24/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 14 с.
- Теплюк, М. На сторожі харчової безпечності: НАССР, ТАССР і VACCP [Текст] / М. Теплюк // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 12. – C. 52-59.
- Чугай, О. Поводження з небезпечною продукцією: покроковий алгоритм її виявлення, вилучення/відкликання [Текст] / О. Чугай // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 9. – С. 70-73.
|