Електронний каталог
крафтова харчова продукція
Документи:
- Крафтові технології: гастрономічні інновації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт. ступінь магістра за спец. "Харчові технології" / ред. кол.: Т.І. Юдіна (відп. ред.), Д.В. Федорова, Д.Е. Карпенко. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 114 с. – 80.00.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 11-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 17 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : опор. конспект лекцій / Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 04-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 220 с.
|