Електронний каталог
Л81-5 Оборудование пищевых производств.Пищевое машиностроение.Обладнання харчових виробництв.Харчове машинобудування
Підтеми:
Документи:
- Автоматический бизнес или все, что вы хотели знать о вендинге, но не знали, у кого спросить. Реализация продукции через автоматы [Текст] // Брутто. – К., 2007. – № 5-6. – С. 34-36.
- Вакуумная упаковка - просто, надежно, качественно! [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2013. – № 8 (125). – С. 62-64.
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Гигиена производства [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2012. – № 1 (107). – С. 48-50.
- Два кофе с собой! Как выбирать оборудование для кофеен [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 8. – С. 22-24.
- Двойной удар. Производство молокка длительного хранения [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 10 (30). – С. 26-29.
- Деликатес требует деликатности. Профессиональное оборудование для обработки мяса [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 6. – С. 38-40.
- Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 8-11 верес. 2015 р. / ред. кол.: В.М. Кюрчев, О.І. Черевко, В.Т. Надикто та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 360 с. – ISBN 978-966-405-369-0 : 48.69.
- Как создать конкурентоспособный продукт?: Пельмени. Капеллетти. Равиоли. [Текст] // Мясное дело. – К., 2003. – №1. – С.5-8.
- Каталог механічного устаткування [Текст] : Навч.-методичне видання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2006. – 26с. – Бібліогр.:26с. – 3.97.
- Качество - секрет успеха [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 8. – C. 48-49.
- Кондитерский цех: подбор оборудования [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 9 (86). – С. 10-11.
- Кондитерское оборудование: от замеса теста до отделки готовых изделий [Текст] // Кондитерское производство. – М., 2005. – №4. – С.20-21.
- Краткий обзор российского рынка мороженого и оборудования для его производства [Текст] // Мороженое и замороженные продукты. – М., 2003. – №6. – С.26-28.
- Мы создаем новую культуру! Лидеры в секторе пищевых технологий [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – №4. – С. 20-22.
- Нарезать и упаковать. Оборудование для нарезки, порционной укладки и упаковки продуктов питания [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 8. – С. 28-29.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.2 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2008. – 125с. – 30.00.
- Неограниченные возможности комплектации для линий бутылирования воды [Текст] // Брутто. – К., 2007. – № 3. – С. 44-47.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / авт.: В.О. Потапов, О.В. Петренко; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 138 с. – Бібліогр.: с.127-138. – ISBN 978-966-405-276-1 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – ISBN 978-966-405-273-0 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / авт.: В.П. Плевако, С.М. Костенко, І.П. Педорич; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 129 с. – Бібліогр.: с.127-129. – ISBN 978-966-405-277-8 : 30.00.
- Новое высокоэффективное оборудование для сливочного масла [Текст] // Молочная промышленность. – М., 2003. – №2. – С.57-58.
- Новое оборудование - новые возможности [Текст] // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2017. – № 2. – С. 11-13.
- Обладнання та технологія харчових виробництв [Текст] : Тематичний зб.наук.праць. Вип.15 / Гл.ред.О.О.Шубін. – Д. : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 193с. – 25.00.
- Оборудование для шоковой заморозки: Скороморозильные конвейерные аппараты [Текст] // Мороженое и замороженные продукты. – М., 2003. – №3. – С.37-39.
- Особенности подбора весов для мясной продукции [Текст] // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2005. – №9. – С.86.
- От блинного автомата до холодильной установки [Текст] // Брутто. – К., 2005. – №2. – С.50-51.
- Пластмассовые формы для шоколадных изделий - индивидуальность для каждого [Текст] // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 6. – С. 31-32.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Продаж через автомат. Новое иностранное слово [Текст] // Брутто. – К., 2007. – № 3. – С. 52-53.
1
2
3
4
5
6
|